Reform w/ A N D L A R ( Live) & Mimi at Masters Club 29.11.

 

Andlar je hrvatski producent elektroničke glazbe prepoznatljiv po energičnim live act nastupima. Žanrovski neopterećen, producira autentičnu fuziju housea, techna, ambienta i breakbeata, stavljajući u prvi plan melodiju i harmoniju. Iako slovi za ponajbolji hrvatski live act, Andlar je nekonvencionalan i neambiciozan projekt; ne izdaje glazbu, ne promovira se, rijetko ažurira internetske kanale, još rjeđe radi gotove kompozicije, češće ih za nadolazeći nastup međusobno iskombinira.

Live act je ustvari jedina forma u kojoj ga se može čuti. Andlar uvijek govori kako mu je ovaj glazbeni projekt ustvari hobi i terapija, a zahvaljujući čemu opstaje na sceni bez zasićenja već skoro 20 godina. Profesionalno se bavi sasvim drugim stvarima, znanstvenik je, docent na Studiju krajobrazne arhitekture, gdje se bavi razotkrivanjem zaboravljenog jadranskog sela. Tu je razvio strast prema letenju i fotografiji, a koja je od nedavno dio Andlarovog vizualnog Identita.

Mimi (Ekstrakt) dobro je poznat zagrebačkoj publici. Mimi je s godinama izgradio reputaciju vrsnog selektora i tehničara, te oko sebe okupio vojsku vjernih sljedbenika.

Uz redovite nastupe u svim bitnim zagrebačkim klubovima, gostovao je u Berlinu, Londonu, Parizu i cijeloj našoj regiji te je već godinama neizostavan dio lineup-a Dimensions i Sonus festivala. Odgovoran za niz uspješnih događanja u Zagrebu posljednjeg desetljeća.

Uzbudljivo iščekujemo Mimijev jutarnji vinyl set.

Uvodno zagrivanje rezerviran je za organizatora i residenta Nicola te mladog i perspektivnog Flaneura.

Event : https://www.facebook.com/events/725867104586619/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:07