KONFERENCIJA U ROVINJU

Rezervirajte travanj za HR Days konferenciju u Rovinju!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 05.03.2019. u 13:27

Sedma HR Days konferencija u organizaciji MojPosao posvećena je leadershipu i razvoju, tehnologiji i inovacijama te traženju talenata i umijeću regrutiranja. Konferencija će se održati 11. i 12. travnja 2019. godine u hotelu Lone, u Rovinju.

“Svrhovito vodstvo nastaje na točki susreta talenta i strasti“

Glavni govornik je vodeći leadership stručnjak Ben Renshaw. Inovativan rad s renomiranim svjetskim kompanijama kao što su BT, Heathrow, Heinz, IHG, Sainsbury’s, Coca-Cola i Unilever donijelo mu je svjetsko priznanje. Putujući svijetom inspirira lidere u organizacijama diljem sektora obrazovanja, vlade ili zdravstva.

 

Ben će svima prisutnima približiti kako preuzeti ulogu prisutnog i aktivnog lidera, koji je u stanju kreirati i dosljedno pratiti put kojim želi ići.

 

Krysia Sommers (Bayer), Christoph Fellinger (Beiersdorf AG), Dan Riley (AON) i Kai Reinhardt (HTW Berlin) samo su neki od renomiranih svjetskih i domaćih predavača koji će s vama podijeliti svoje znanje i bogato radno iskustvo.

 

Uz predavanja, konferencija donosi dodjelu Nagrada za Najbolje HR Prakse, radionice, panel diskusije i nezaboravan party.

 

Partner konferencije je Visoko Učilište Algebra.

Registrirajte se što prije za sudjelovanje na 7. HR Days konferenciji i doživite dva nezaboravna dana!