[ROĐENDAN] Kad Sport Vision webshop slavi, slavi s dodatnih 30% popusta!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2018. u 09:51

 

Sport Vision webshop puše svoju treću svjećicu na torti i sve kupce časti s dodatnih 30% popusta na odabrane modele na punim cijenama, ali i na već snižene artikle.

Ljetno sniženje je u punom zamahu s popustima i do 50%, ali Sport Vision je na webu pripremio i dodatnih 30% popusta na pune cijene i na već sniženi asortiman!

 

Kako do popusta? Pronađite artikle sa Sport Vision štitom na izdvojenoj listi i ostvarite popuste unosom koda #rockas3. Ako još niste registrirani korisnik, registrirajte se ovdje i počnite koristiti sve prednosti kupovine za registrirane korisnike. Više detalja o web rođendanskim popustima pronađite na linku jer ih, sigurni smo, nikako ne želite propustiti! Akcija na webu traje od danas, 12.07. do ponedjeljka 16.07. u ponoć.

 

Nagradni natječaj na Facebooku

Osim super akcije, na Sport Vision Facebooku traje i nagradni natječaj u kojem troje najkreativnijih osvaja nagradu po vlastitom izboru!

Sport Vision tri je godine online mjesto za nabavu vrhunskog sportskog asortimana poznatih brandova te  svojim kupcima omogućavaju da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za trening i svakodnevni sportski stil.