S iznimnim vas zadovoljstvom, veseljem i ponosom pozivamo na STORYing - prvi međunarodni storytelling festival u Hrvatskoj!

Laboratorij zabave postaje ponosni domaćin brojnim europskim storytelling majstorima i umjetnicima, a čeka nas puno sjajnih priča, u njihovoj  fantastičnoj izvedbi – jedva ih čekamo uživo čuti i vidjeti na djelu!

U STORYing festivalu mogu uživati i djeca i odrasli: maleni u edukativnim pričama i čarobnim legendama sa svih podneblja, a odrasli u sjajnim izvođačkim nastupima i atmosferi koja obara!

Festival će se održati 26. i 27. 5. 2018. godine (subota i nedjelja) te se održava na dvije lokacije:
jutarnji program za djecu u našem mnogima dobro poznatom prostoru Laboratorija zabave u Trnjanskoj 3, koji će postati pravi dom odličnog druženja i pametne zabave, a njegov procvali proljetni vrt domaćin fantastičnih dječjih priča!

Večernji program za odrasle odvijat će se u kultnom zagrebačkom kafiću Melin (Tkalčićeva ulica). Mnogi od vas iz prve ruke znaju da je riječ o legendarnom kafiću koji je smješten na uvijek živahnoj i zabavnoj Tkalči, a Zagrepčanima i njihovim gostima već je niz godina poznat po opuštenoj atmosferi, pozitivnoj vibri i vječnoj spremnosti za sjajne provode i nezaboravna druženja.

Zato vas s veseljem pozivamo da nam se pridružite na festivalu i da ondje zajedno predstavimo svoj grad i pametnu zabavu koja ga krasi!

Program će se odvijati na engleskom jeziku, a ulaz na sve izvedbe je besplatan, uz obaveznu rezervaciju mjesta na: Prijava za STORYing. Raspored događanja nalazi se u privitku.

promo

Veselimo vam se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:13