Nova mobilna aplikacija

S novom mobilnom aplikacijom Croatia Airlinesa još jednostavnije do željenih destinacija

 
Croatia Airlines

Hrvatski nacionalni prijevoznik u povodu 30. obljetnice osvježio i unaprijedio mobilnu aplikaciju

Zagreb, 22. srpnja 2019. - Croatia Airlines, hrvatski nacionalni prijevoznik i član udruge Star Alliance, u povodu 30. obljetnice provodi mnoge aktivnosti kako bi dodatno unaprijedio kvalitetu usluge, među kojima se izdvaja redizajnirana i osvježena mobilna aplikacija za uređaje s iOS i Android operativnim sustavom.

Croatia Airlines

Unaprijeđena verzija mobilne aplikacije rezultat je znanja i truda internoga digitalnog tima Croatia Airlinesa uz podršku vanjskog partnera, a dostupna je na čak četiri jezika – engleskom, njemačkom, francuskom i hrvatskom.

Atraktivnoga, elegantnoga, suvremenoga i korisniku u potpunosti prilagođenog dizajna, osvježena mobilna aplikacija Croatia Airlinesa putnicima odsad nudi još jednostavniju i bržu prijavu za let (check in), osobito zbog mogućnosti skeniranja osobnih dokumenta pri čemu svi podaci odmah postaju dostupni za korištenje, a istodobno ostaju pohranjeni za svaku kasniju prijavu. Osim toga, korisnici odsad mogu koristiti i opciju odjave s leta (check out) kao i mogućnost prijave više putnika za let.

Funkcionalnost aplikacije dodatno je poboljšana opcijom praćenja statusa letova (flight status) u realnom vremenu, i to jednostavnim unosom broja leta, linije ili zračne luke, pri čemu korisnik dobiva informacije izravno iz operativnog sustava Croatia Airlinesa, dakle trenutni uvid u status svog leta.

Naravno, aplikacija i dalje sadrži mnoge druge funkcionalnosti kao što su kupnja karte, pretraga reda letenja, pregled rezervacije, kao i ponude koji nadahnjuju na nova putovanja, informacije u vezi s dopuštenom količinom prtljage i posebnom prtljagom, uvjete putovanja s djecom ili kućnim ljubimcima te uslugama koje se nude tijekom leta.

CROATIA AIRLINES

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:46