Sarajevo Film Festival dolazi do vas

    AUTOR:
    • Zvonimir Pelko

  • OBJAVLJENO:
  • 07.08.2017. u 15:45

 

Dvadeset i treću godinu za redom, ljeto u Sarajevu veže se za dobar film i odličnu festivalsku atmosferu. Ove godine će se ta atmosfera, barem na kratko, osjetiti u gradovima diljem regije.

„The other side of hope“, naziv je filma koji ove godine otvara festival, a svoje drugo prikazivanje pred publikom u Sarajevu imat će 12. kolovoza kada i vi možete biti dio ove projekcije. Kao partner festivala, Atlantic Grupa je ove godine omogućila cijeloj regiji da samo jednim klikom osjeti duh Sarajevo film festivala.

 

12. kolovoza u 21.00 sati posjetite stranicu svismomiizistogfilma.com i „otputujte“ na ovaj predivni festival.  Zajedno s publikom u Sarajevu, imate priliku pogledati film „The other side of hope“, filmsko ostvarenje koje je osvojilo nagradu prestižnog Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu.  Ova dinamična drama s primjesama komedije, putem spomenute platforme prikazivat će se u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu i time će, barem na 98 minuta, povezati cijelu regiju sa srcem Sarajeva.

Donesite i vi 23. Sarajevo Film Festivala u vaš dom jer „Svi smo mi iz istog filma“.