Savršena lista novogodišnjih odluka uz Galaxy Note10

 
 Samsung

Lagano nam se bliži kraj godine, a veći dio prosinca tradicionalno je rezerviran za pripreme za Božić i osvrt na proteklo vrijeme. Prisjećamo se važnih događaja i postignuća te razmišljamo što možemo poboljšati u nadolazećoj godini. Razmišljate li o novim planovima ili novogodišnjim odlukama, donosimo vam nekoliko savjeta/ideja kako napraviti popis novogodišnjih odluka koji „drži vodu“.

1. Postavite si jasan cilj

Bez obzira na to radi li se o velikom cilju ili više manjih, važno je jasno definirati ciljeve. Za to je potrebno razmisliti što uistinu želite imati na vašoj listi i potruditi se da to budu promjene koje možete sami ostvariti, odnosno koje možete postići vlastitim snagama.

Samsung

2. Napravite timeline aktivnosti

Postavite si vremenski okvir u kojem ćete ostvariti svoj cilj i kriterij po kojem ćete moći izmjeriti ostvarenje cilja. Primjerice, možete odrediti koliko vremena trebate odvojiti tjedno i mjesečno i na kraju svakog tjedna podvući crtu, analizirati postignuto i zapitati se koje još korake možete poduzeti kao bi se približili zadanom cilju.

3. Kreirajte bilješke

Zapišite svaku ideju u obliku cilja. Jedan od izvrsnih saveznika vam može biti novi Samsung Galaxy Note10 pametni telefon, stvoren za sve koji žele povećati svoju produktivnost i kreativnost. Redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air daje nam mogućnost prilagodbe, zbog čega svoje bilješke možemo automatski pretvoriti u digitalni tekst pomoću aplikacije Samsung Notes i izvoziti ih u različite formate, uključujući Microsoft Word. Također, jednim potezom možemo birati funkcije kamere, povećati i udaljiti kadar, upravljati glazbom, a najbolje od svega je što su kontrole gesta S Pen u potpunosti prilagodljive pa zračne geste možemo prilagoditi na način koji nam najbolje odgovara.

Samsung

4. Usvojite novu naviku svaki tjedan

Želite se početi zdravije hraniti? Piti više vode? Razmišljate da krenete sa sportskim aktivnostima ili tek zamijenite vožnju s hodanjem? Svaku je naviku potrebno stvoriti. Želimo li trajne rezultate, ovo je ključ uspjeha. Bez obzira na postavljenje ciljeve, vremenski okvir i slično, snaga odluke neće dovesti do željene promjene. Zapišite sve navike koje želite usvojiti i svaki tjedan uvedite jednu pozitivnu promjenu. Baš kao i vaše ciljeve, i navike možete kontinuirano pratiti kako bi sami mogli pratiti jeste li na dobrom putu.

5. Pozitivan stav

Uspjeh onoga čime se bavimo, između ostaloga, ovisi o stavu. Uspješne ljude često povezujemo s entuzijazmom, optimizmom i pozitivnim promjenama u životu. Umjesto na nebitnim i negativnim stvarima, fokus je na cilju i razmišljanju o tome kako ga ostvariti. Za kraj, ali ne i manje važno, u plan uvrstite i nagradu kojom ćete se nagraditi za ostvarenje cilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:50