RAVNA, KOVRČAVA ILI VALOVITA

Savršene ideje za najbolje frizure ovih blagdana

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.12.2018. u 09:39

Beautiful woman with present
Getty Images/iStockphoto

 

Stiglo je blagdansko vrijeme, a s njime i brojni tulumi, obiteljski ručkovi i opuštena druženja. Prosinac je vrijeme razigranosti, ali i vrijeme kada svojoj kosi pružamo malo više glamura nego inače i sve je dozvoljeno. Bez obzira imate li ravnu ili kovrčavu, kratku ili dugu kosu – uz nekoliko trikova možete postići savršenu frizuru u oazi svojeg doma!

Naravno, svaka dobra frizura započinje temeljitim pranjem kose i nanošenjem maske kako bi vlas bila podatna i meka. Jedna od bitnijih stavki je i kvalitetno sušilo za kosu koje može spriječiti isušivanje i pucanje vlasi. Kako bi već u samom startu dobili na volumenu, dok sušite kosu, uvijek je lagano dižite od korijena i sušite prema gore.

Happy young and beatiful woman with fashion leather jacket enjoying the party with confetti
Getty Images/iStockphoto
 

Savršena opcija za bolji volumen je rotirajuća četka koja ima dva nastavka – jedan za spomenuti volumen, a jedan za romantične kovrče. Zahvaljujući ionskoj tehnologiji, kosa se neće oštetiti, već će dobiti svileni sjaj, a možete kombinirati dva stupnja topline i hladan zrak kako bi vaša kosa izgledala najbolje do sada.

Young beautiful woman
Getty Images
 

Ako ste se zasitili svojih kovrča i nemate previše vremena za ravnanje, odaberite električnu četku za ravnanje kose. Zahvaljujući LED prikazu temperature, možete bezbrižno kontrolirati toplinu, a ionska tehnologija čuva kosu od isušivanja i sprečava nastanak onog iznimno mrskog elektriciteta  kose.

Beautiful girl holding multiple gifts in indoor Xmas decor
Getty Images/iStockphoto

A za prave ljubiteljice tuluma i svakodnevnih eksperimentiranja s kosom postoji vrlo jednostavno rješenje – višenamjenski stilizator kose s čak sedam izmjenjivih nastavaka. Savršeno ravnu kosu postići ćete pomoću ravnog nastavka, romantične i nježne kovrče uz nastavak za uvojke, a ako želite pojačati svoje lokne, imate opciju od tri štapa za kovrče. Za sam kraj, isprobajte spiralni nastavak za iznimno popularne ''lomljene'' valove, a klasičan nastavak s četkom pružat će vam dodatni volumen.