Saznajte koja je tajna bezbrižnog putovanja i priuštite si nezaboravan proljetni odmor

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 20.04.2018. u 09:19

Shutterstock

Nagla promjena vremena te iznenadni dolazak proljeća, sve ljepšeg i toplijeg vremena te osjetno duži dani, sve nas više mame da vrijeme provodimo u pokretu i na otvorenome. Obiteljska putovanja i izleti izvor su zadovoljstva i opuštanja, na kojima se osjećamo sretno i bezbrižno. Pritom, najlakši i najudobniji način prijevoza do željenog odredišta je vlastitim automobilom koji nerijetko krije određene zamke za putnike i vozače. To su često mokre i skliske, a u ranim jutarnjim satima čak i zaleđene ceste koje mogu „prevariti“ i najiskusnije vozače.

Međutim, samo desetinka sekunde dovoljna je da se naruši idila te nastane velika šteta poput izlijetanja s vozilom sa skliske ceste ili sudara s drugim automobilom, zaštitnom ogradom, stijenom ili slično. Zašto onda na put ne biste krenuli potpuno spremni i sigurni te ništa ne prepustili slučaju? Da biste se u potpunosti zaštitili, dovoljno je ugovoriti kasko AUTO PUT uz policu putnog zdravstvenog osiguranja. Kasko Auto PUT pokriva štete nastale kao posljedica prometne nesreće, krađe vozila, pada predmeta na vozilo, požara, udara groma, tuče, oluje te snježne lavine.

Osiguranje se može sklopiti već od 165 kn isključivo na polici putnog zdravstvenog osiguranja Croatije kao dodatni rizik. Cijene ovise o snazi vozila u kilovatima (kW) i trajanju osiguranja, a više informacija možete doznati e-mailom na [email protected]  ili na web-stranici www.crosig.hr.

 

Za osam dana već od 165 kuna

Najniža cijena osiguranja iznosi 165 kuna, a odnosi se na vremenski rok do osam dana, te na vozilo snage 80 kW ili manje. Za snažnije vozilo od 80 kW, a za isti vremenski period, cijena je 242 kune. Za period od 9 do 14 dana cijena osiguranja je 220 kuna, odnosno 352 kune (za vozilo sa snažnijim motorom). Cijenu od 440, odnosno 715 kuna platit će klijenti koji se odluče na trajanje osiguranja od 15 do 30 dana. Niža cijena je za manju snagu motora automobila, a viša za snažnije motore. Najskuplja cijena osiguranja je za one koji je uzimaju na razdoblje od 31 do 45 dana, a iznosi 605 kuna za slabiji motor, odnosno 990 kuna za jači od 80 kW.