Saznajte koja skijaška destinacija uz bezbrižno i aktivno zimovanje za cijelu obitelj, gostima nudi i uslugu dječjeg vrtića!

 
 Andi Frank, Prva regija za odmor u Zillertalu

Dok njihovi roditelji uživaju u vrhunski pripremljenim stazama i najfinijem prhkom snijegu, mala djeca odlično su zbrinuta u dječjem vrtiću za goste Zwergerl Club (Klub patuljaka). Odgojiteljice se s ljubavlju brinu o djeci u dobi između 3 mjeseca i 7 godina – po želji nekoliko sati, poludnevno ili cjelodnevno.

Joe Woergoetter, Dječja soba u dječjem vrtiću Prve regije za odmor u Zillertalu

U obiteljskim skijalištima u Zillertalu o Vašoj djeci odlično se brinu u školi skijanja za djecu ili školi snowboarda u Fügenu i Kaltenbachu, gdje kroz igru uče skijati i snowbordati. Pod vodstvom profesionalnih i iskusnih učitelja skijanja i snowbordanja Vaša se djeca poučavaju s puno ljubavi i strpljenja te im se s oduševljenjem nastoji približiti omiljeni zimski sport.

Centar za penjanje Zillertal

Onaj kome još nije dosta akcije na skijaškoj stazi, aktivnosti može nastaviti u centru za penjanje Zillertal. Brojne indoor i outdoor rute za penjanje pravi su izazov za male i velike penjače.

Centar za penjanje u Aschauu u Zillertalu, Prva regija za odmor Zillertal

Novi centar za penjanje Zillertal u Aschauu u Zillertalu osim mnogih aktivnosti u Fügen-Kaltenbachu i Prvoj regiji za odmor u Zillertalu svakoj dobnoj skupini pruža savršen odmak od svakodnevice. U preuređenoj dvorani za penjanje u centru za penjanje Zillertal u Aschauu u Zillertalu za svakodnevno testiranje vašeg penjačkog umijeća očekuju Vas indoor i outdoor-rute za penjanje na oko 1000 m2 svih stupnjeva težine do visine od 16 metara. Osim toga u centru za penjanje Zillertal u Aschauu pronaći ćete klimatiziranu površinu za penjanje po umjetnim stijenama veličine 320 m2, kako unutarnju tako i na otvorenom. Također Vas očekuje 5 terena s opremom za osiguranje, tereni za djecu, ugodna Chill-Out Area s posudbom i prodajom opreme za penjanje i sunčana terasa.

Sanjkanje

Sanjkanje u Fügen-Kaltenbachu i regiji uvijek predstavlja užitak i pustolovinu u predivnoj prirodi u Zillertalu. Očekuju Vas 6 zanimljivih i raznolikih sanjkališta za Vaš aktivni odmor.

Andi Frank, sanjkanje na Spieljochu u Zillertalu, Prva regija za odmor Zillertal

Sanjkališta duljine od 800 metara do 5,5 km u Fügenbergu, Hochfügenu, Spieljochu, Udernsu, Gattererbergu i Aschauu čekaju da ih isprobate. Ako nemate vlastite sanjke možete ih posuditi u jednom od dućana za najam sanjki u Fügenu, Hochfügenu, Fügenbergu, Spieljochu i Udernsu. Kontakt najbližeg iznajmljivača sanjki dobit ćete izravno pri detaljnim informacijama pojedinih sanjkališta.

Za više informacija o zimovanju u Austriji posjetite našu internet stranicu: www.austria.info

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:48