Senzacionalna dijeta: izgubite 3-5 kg tjedno!

„Imao sam osjećaj da vrtim kolo upravljača automobila svojim trbuhom“, rekao je biznismen Sandro (41) šaljivo o sebi prije nego što je počeo mršaviti. „Sada sam izgubio 13 kilograma i u najboljem sam stanju!“ Pročitajte intervju sa Sandrom i saznajte kako je uspio riješiti se prekomjerne težine u kratkom vremenu.

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s mršavljenjem?

- Nisam mislio da ću ikada trebati dijetu: Uvijek sam se aktivno bavio sportom i bio u pokretu. Međutim, u jednom trenutku navika punjenja hranom svake večeri ispred TV-a počela je uzimati svoj danak. Već neko vrijeme promatrao samo kako mi trbuh raste...

Što vas je ovaj put motiviralo da smršavite?

- Znate li kako je to kada vam se čini da automobilom upravljate uz pomoć trbuha? (smijeh) To je bila moja motivacija! Prekomjerna tjelesna težina bila je značajna nelagoda: kretanje je bilo sve teže, a pogled u zrcalo bio je, blago rečeno, zastrašujući. Na poslu se odvijao važan događaj i želio sam izgledati dobro.

Kako ste saznali za štokholmsku dijetu?

- Jedne večeri, dok sam sjedio ispred računala i opet jeo, čitao sam o Stockholmskoj dijeti i odlučio sam je isprobati. Htio sam provesti eksperiment na sebi!

Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

- Dijeta mi je promijenila navike kada je riječ o jelu. Počeo sam jesti proizvode i kombinacije proizvoda s kojima nisam bio upoznat. Na početku to je predstavljalo određeni izazov, ali kasnije je to postalo uzbudljivo. To se i pojačalo kada sam već izgubio pet kilograma nakon prvog tjedna. Hrana iz recepata bila je jednostavna, ali tako ukusna da ju moja supruga i dalje koristi za kuhanje. Proizvodi su se također lako nabavljali u trgovinama. Iako sam bio na dijeti, nisam preskočio nijedno slavlje ni slastice povezane s njima! Moj savjetnik za Stockholmsku dijetu dao mi je savjet kako ću spriječiti povratak kilograma čak i nakon slavlja. Izgubio sam ukupno 13 kilograma i osjećam da sam sada u najboljem tjelesnom stanju.

Biste li drugima preporučili štokholmsku dijetu?

- Kada se riješite viška kilograma, osjećat ćete se bolje nego ikad! Predstavljao sam primjer koji je bio nadahnuće za moju obitelj i kolege. Ponekad uzmem u ruke 13 kg šećera u trgovini i podsjetim se na mučenje kojemu me izvrgavala moja prekomjerna tjelesna težina. To ne bih poželio nikome! Prijavite se za Stockholmsku dijetu i jednom zauvijek dovedite svoje tijelo u red. Svatko od nas to zaslužuje!

Kliknite ovdje – StockholmHealth.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Ovo će biti vaša godina! Samo danas iskoristite posebnu ponudu i registrirajte se za stockholmsku dijetu, ali počnite kada vi to želite, jer će vam plan mršavljenja uvijek biti dostupan na vašem profilu stockholmske dijete!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:58