BLIŽI SE FINALE

Sportsko-zabavni spektakl: City Games ludilo prošlo Dalmacijom

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 09.08.2018. u 09:32

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

 

City Games turneja, koja je ove godine započela u Đakovu i potom otišla put inozemstva, ovaj se tjedan vratila u Hrvatsku. U proteklih tjedan dana, ovaj sportsko-zabavni spektakl  ugostili su  Dubrovnik, Okrug, Novalja, Šibenik i Posedarje iz kojih su se u finale plasirale četiri najbolje ekipe. Uz slavljeničku pjesmu i mnoštvo gledatelja, svoj plasman u City Games finale ostvarile su ekipe iz Ploča, Šibenika, Vira i Valpova. Posljednji finalist doznati će se 19. Kolovoza kada igre stižu u Dugu Resu, a potom slijedi veliko hrvatsko finale koje će biti održano u Viru 26. Kolovoza.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

O popularnosti devete sezone City Gamesa najbolje govore brojke: 150 prijavljenih ekipa, 50 tisuća gledatelja koji uživo prate natjecanja, 30 lokacija u više zemalja.  Osim za laskavu titulu naslova prvaka države, ekipe se bore i za vrijedne nagrade.
Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography
 

“Pobjednička ekipa u Hrvatskoj, osim titule prvaka, osvaja skijaški vikend na Mariborskom Pohorju i boravak u Gorskom wellness centru Bolfenk. Pored toga ostvaruje i pravo nastupa na velikom međunarodnom finalu 2020. godine u Luksemburgu. Cilj potpuno novog formata natjecanja je širenje na cijelu Europu, čime će se projekt City Games po popularnosti moći usporediti sa nekada popularnim Igrama bez granica.” objasnio je inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography
 

“Pozivamo ljubitelje dobre zabave da dođu na igre koje nas još čekaju u Dugoj Resi i Viru. Dođite, navijajte za svoje favorite i pomognite im na putu do pobjede!” zaključuje Krzyk.