Srušio ga jedan par za deset milijuna kuna, ali samo u Germaniji ipak neće ostati praznih ruku

Nevjerojatno!

Igrač Germania Sport kladionice iz Pule u petak je odigrao dva ista sjajna listića od čak 28 parova uz ulog od samo tri kune i s ukupnim potencijalnom dobitkom većim od deset milijuna kuna!

Germania Sport

Do subote ujutro mu je prošlo 26 parova i nestrpljivo je čekao još dva para za prolaz, a to su bile dvije utakmice japanske lige. Čekao je pobjedu Urawa Redsa nad Sapporom i pobjedu Kobea nad Nagoyom. Kobe je uspio doći do pobjede, a čekalo se još samo da Urawa Redsi trijumfiraju i donesu nevjerojatni dobitak u Pulu.

Germania Sport

Ali to se nije dogodilo. Urawa Redsi su zabili, ali je gol poništen. Time je naš igrač ostao bez dobitka od vrtoglavih deset milijuna i 300 tisuća kuna, ali Germania ga nije ostavila praznih ruku. Igrač je odigrao dva listića sa 28 parova po tri kune, a na svakom od njih je zahvaljujući novčanom bonusu 'Naplati promašaj' zaradio po 270,29 kuna jer se ulog kod jednog promašaja na ovakvom tečaju množi sa sto.

Da je ukupni tečaj bio veći, postojala je mogućnost i da se množi sa 1.000, ali vjerujemo da je igrač i s ovim utješnim dobitkom zadovoljan.

Listiće možete provjeriti OVDJE.

Kakvo je bilo subotnje jutro našeg igrača u Puli, čitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:26