Bačvica koju ćeš obožavati

Staropramen Cool Barrel: Sve što trebaš za uživanje u pivu obavijeno vintage šarmom

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 28.02.2018. u 09:51

Bačvica 21. stoljeća učinit će svako druženje jedinstvenim uz savršeno rashlađeno Staropramen pivo i omiljenu glazbu

Bogata povijest i tradicija proizvodnje piva sadržani su u imenu Staropramen. Na samim počecima, prije no što su se pojavile moderne i masivne čelične bačve, Staropramen pivo fermentiralo se u velikim drvenim bačvama. Još od tada, bačva je postala simbol proizvodnje piva. No, ta ista bačva nikad nije ušla u domove ljubitelja piva.

Do sada...

Staropramen Cool Barrel novi je ultimativni gadget kojeg će cijeniti svi pravi pivoljupci. Kao spoj vintage detalja i moderne tehnologije pružit će ti jedinstveno iskustvo uživanja u omiljenom pivu.

 

U najcool bačvici nalazi se hladnjak dovoljno velik da na savršenoj temperaturi čuva 12 Staropramen piva. Pritom ćeš na njoj moći otvoriti i odložiti Staropramen, slušati glazbu putem ugrađenih bluetooth zučnika i napuniti mobitel.

Staropramen Cool Barrel stvoren je da svako druženje učini jedinstvenim.

Ako želiš da Cool Barrel krasi tvoj dom, sve što trebaš napraviti je sudjelovati u Staropramen nagradnom natječaju. U svom domu pronađi savršeno mjesto za Staropramen Cool Barrel. Označi ga krugom na kreativan način i fotografiraj. Krug možeš nacrtati, napraviti od pivskih čepova, limenki, šišarki hmelja, držeći se za ruke… pusti mašti na volju! Pošalji nam fotku do 7. ožujka i objasni zašto je baš to najbolje mjesto za Cool Barrel.

 

Staropramen će troje sretnika nagraditi Staropramen Cool Barrelom, a još desetero će osvojiti po jedan paket Staropramen piva.

Pivska bačvica za 21. stoljeće san je svakog pivoljupca. Vrijeme je da ga i ti pokušaš ostvariti.