GALILEO

Stipe Pletikosa u izdanju u kakvom ga još niste vidjeli

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 08.07.2019. u 12:46

Modni brend Galileo predstavlja novu suradnju sa nekadašnjim hrvatskim nogometnim vratarom i reperezentativcem Stipom Pletikosom.

Do nedavno jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometnih reprezentativaca s internacionalnom karijerom utjelovljuje istinskog Galileo muškarca. Uspješan, markantan i muževan, jako dobro se snalazi i u ulozi modela što je potvrdio i na snimanju u Zagrebu.

promo
 

U novoj kampanji utjelovljuje samopouzdanog i uspješnog Galileo muškarca za 21.stoljeće.

Uz Stipu Pletikosu još jedan uspješan sportaš i bivši prvak u alpskom skijanju Jure Košir utjelovljuje istinskog Galileo muškarca. Uspješna suradnja Galilea i Jure Košira traje već niz godina te je osim slovenskog tržišta prepoznata i u Hrvatskoj.

promo
 

Sportski i poslovni uspjesi, novi stil svakodnevnog užurbanog života i nova Galileo kolekcija idu ukorak, stoga je suradnja sa uspješnim sportašima logičan slijed.

promo
 

Nova kolekcija Galileo proizvoda temelji se na visoko kvalitetnim materijalima, modernim krojevima i dizajnom koji slijedi svjetske trendove. Kombinacija modernih tkanina i prirodnih vlakana donosi idealan spoj rafiniranosti i funkcionalnosti. Outfiti iz nove kolekcije stavljaju naglasak na maksimalnu udobnost uz istovremeno neizbježnu dozu elegancije.

promo
 

Novost su košulje izrađene od materijala koji se ne peglaju pogodne za ured i putovanja.

promo
 

Nijanse plave čine osnovnu paletu boja koju osvježavaju bijela, crvena, bordo, bež, smeđa, siva i crna. Karirani uzorak, prugice i moderni printovi daju dozu urbanosti i razigranosti.

promo
 

Posebna pažnja posvećena je kolekciji ceremony odijela namjenjenih za vjenčanja i svečane prigode. Napravljena su od najkvalitetnijih materijala, s decentnim uzorcima i modnim dodacima.

promo
 

Pogledajte kolekciju na www.galileomen.com

promo
 

 

Budi IN, nosi Galileo.

#GalileoAllForMen