Što biste Vi učinili? Kakva vrsta osobe ste Vi?

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.01.2018. u 11:57

promo

Commuter

Čovjek koji je cijeli život donosio sve ispravne odluke, ukrcao se na pogrešnu vožnju. Duboko udahnite jer počinje adrenalinsko putovanje vlakom do zadnje stanice.

Dugo očekivani triler Putnik, s fantastičnim Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, napokon je doputovao u Hrvatsku! Počevši s otvaranjem 11.1.2018., film Putnik domaćoj je publici sada dostupan u multiplexima Cineplexx (uključujući MX4D format) te manjim kinima diljem Hrvatske.

Michael (Liam Neeson) je sretno oženjen bivši policijski službenik, koji se zbog obiteljskog života odrekao policijskog poziva i već deset godina radi za istu tvrtku kao prodavač osiguranja. Do posla i nazad kući svakodnevno putuje vlakom. Jednog poslijepodneva spletom nesretnih okolnosti život koji je do tada vodio iznenada se sruši. Michael i njegova supruga ionako jedva spajaju kraj s krajem, a pred njima je i ogroman trošak odlaska njihovog sina na fakultet. Michael se osjeća slomljeno. Beznadan je i ne zna kako obitelji priopćiti gubitak posla.

Kao i svakog dana, po završetku radnog vremena kreće kući, uobičajnom rutom, vlakom na kojem je redovni putnik. Pritom i ne sluti kako je pred njim adrenalinska vožnja nimalo nalik njegovoj svakodnevnoj. Upoznaje misterioznu neznanku intrigantna pristupa i ona ga vješto uvlači u neobičnu zagonetku. Netko na njegovom vlaku je uljez, a na njemu je da prije zadnjeg zaustavljanja otkrije tko ne pripada. U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku.

Kako vrijeme curi, igra postaje sve opasnija i ulozi su sve veći. Kada shvati da je namamljen u kriminalnu zavjeru već je kasno i biva prisiljen potpomagati smrtonosni plan koji se počeo odvijati pred njegovim očima. Kao čovjek koji je cijeli život radio sve kako treba, Michael se ukrcao na pogrešnu vožnju i ona sada strmoglavo odvodi njega, njegovu obitelj i sve putnike u vlaku – ravno u propast.

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler na velike ekrane donosi eksplozivnu kombinaciju misterije, napetosti, i akcije. Redatelj Jaume Collet-Serra osim dramske napetosti, Putnikom uspješno naglašava istinske životne vrijednosti, kao i važnosti integriteta i čestitosti. Ova filmska priča nosi snažnu poruku o tome kako najjednostavnija rješenja nisu nužno najbolja te kako se uvijek trebamo držati svojih moralnih načela, bez obzira koliko teške bile kušnje na koje nas život stavlja.