Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?

Ferratum banka svojim klijentima nudi najpovoljnije brze pozajmice – one s 0 kn troškova i s rokom otplate do 30 dana. Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme. Bilo da ste novi korisnik Ferratum banke ili postojeći klijent, ne propsutite odlične ponude kreditiranja!

Nikad lakše do 4 000 kn

Za sve nove korisnike Ferratum banke u tijeku je jedinstvena akcija „Posudi 4000 – vrati 4 000!“ koju možete ostvariti prema uvjetima promotivne ponude. Brzu pozajmicu možete dobiti u samo nekoliko klikova mišem, za što čak ne morate ni odlaziti u banku!

Sve što trebate učini je na stranici Ferratum banke odabrati iznos brze pozajmice i vrijeme njene otplate. Sljedeći korak je unijeti osobne podatke i poslati ih na procjenu kreditne sposobnosti. Najbrži način da to učinite je automatiziranim sustavom Instantor, putem kojeg će odobrenje Vašeg kredita biti brže. Uploadajte obostranu fotografiju osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica uz osobnu iskaznicu, te obostranu sliku kartice tekućeg računa.

Korisnička podrška će Vam javiti je li kredit odobren. Nakon toga će Vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i s potvrdom o Jamstvu šaljete natrag banci i to emailom, WhatsAppom ili faxom.

Već za 15 minuta brze pozajmice mogu biti odobrene, a novac poslan na Vaš račun!

30% popusta na bankovnu naknadu

U ovim akcijama nisu zaboravili ni na već postojeće klijente! Njima nude aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Tako i vjernim korisnicima neće biti olakšano samo dizanje brzih pozajmica, već i njegovo vraćanje.

Ako se pitate što se krije iza ovako primamljivih ponuda, odgovor je ništa; ništa osim težnje da zadovoljimo potrebe svojih postojećih klijenata i želje da privučemo nove! Zadovoljni korisnici jedini su način za ostvarenje dobrog poslovanja, stoga je njihova misija učiniti upravo to. Pogledajte primamljive ponude Ferratum banke i neka Vaša briga oko financija postane prošlost!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:21