Što vam je najvažnije prilikom odabira keramičkih pločica - dostava, dizajn ili cijena?

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 15.03.2019. u 16:34

 

Keramičke pločice nisu samo element dizajna i ljepote prostora - one moraju biti kvalitetne, pouzdane i dugotrajne, ali i jednostavne za održavanje. Zato nije uvijek jednostavno pronaći pločice koje će se uklopiti u naš dom iz snova, a da istodobno nema dugog čekanja na dostavu ili previsokih cijena.

 

Novouređeni salon FEAL KERAMIKE mjesto je gdje dileme između dizajna, cijene i brzine dostave - nema. Možete dobiti sve u samo jednom posjetu salonu.

 

 

Na temelju višegodišnjeg uspješnog poslovanja FEAL KERAMIKA odlučila je napraviti iskorak prema još boljoj usluzi, prilagođenoj svim potrebama svojih kupaca. A to znači velik i šarolik izbor, odlične cijene i brzu dostavu. Veliko skladište jamči da ćete do pločica često moći doći - odmah, a čak i ako pločica koje želite nema na lageru - dostava je iznimno brza i pouzdana.

 

U novouređenom salonu na adresi Rudeška cesta 3a kupci će zahvaljujući lijepo osmišljenim izložbenim instalacijama lako zamisliti kako će pločice izgledati u njihovom domu i tako lakše donijeti ne uvijek jednostavnu odluku o tome kakvim pločicama opremiti svoj dom.

 

Od najpovoljnih pločica  do luksuznih pločica renomiranih brandova

 

Od bazičnih pločica po iznimno povoljnim cijenama kakve možda želimo za opremanje spremišta ili garaže, pa sve do luksuznih brandova poput Grespania, Casalgrande Padana, Saime Ceramiche ili Sintesi - sve ćete pronaći u FEAL KERAMICI.

 

Osim keramičkih pločica, u salonu ćete pronaći i široku paletu sanitarne opreme renomiranih proizvođača kao što su Kludi, Geberit ili Aquaestil.

 

Uštedite vrijeme, novac i opremite svoj dom pločicama koje vam se sviđaju i koje će dugo zadržati svoju ljepotu i atraktivnost. 

Uživajte u kupnji, odabiru i brzoj i pouzdanoj dostavi FEAL KERAMIKE!