Subotom u 11 se zabavite uz Marka Lasića Nereda te otkrijte sve čari i tajne kako domaće tako i strane kuhinje

 

“Kaj se kuha” je životopisni gastro show Marka Lasića Nereda koji će vam pomoći da iznova otkrijete ako već niste, sve čari i tajne domaće, europske i svjetske kuhinje. Upoznat ćemo razne ljude, Chef-ove, probati skuhati sve što nam padne na pamet, nešto naučiti i zabaviti se. Kako izgleda gastro svijet kroz oči mudrog repera, oca, supruga, povjesničara i humanista Nereda provjerite u novom gastro show-u “Kaj se kuha”! premijerno ove subote u 11h na Kaj se kuha? YouTube kanalu

“Nakon završetka show-a 321 kuhaj nema osobe koja me zna, a da me nije pitala kaj se kuha? U show-u smo imali tu privilegiju raditi s vrhunskim mentorima a ja sam zavolio kuhanje. Sada mi je želja nastaviti to putovanje kroz serijal u kojem ću kao pomoćni kuhar ugostiti razne Chef-ove od kojih mogu naučiti nešto novo.

Budući da živim u Španskom izabrao sam svoj omiljeni restoran Il Camino. U njemu radi Chef Knežević zvani Prika kojeg sam iznenadio s brdom namirnica s placa.

Nisam znao što ćemo kuhati .. nije znao niti on, a namirnice sam izabrao taj dan, rano ujutro na tržnici. Bilo je super raditi s njim, a jelo koje smo pripremili do tada nikad nisam radio. Na kraju je sve ispalo super i moji gosti su uživali u finoj klopici.

Katicu (partnericu) iz show-a 321 kuhaj nisam dugo čuo, a ovo je bila idealna prilika da je vidim i ugostim. Kety je naravno moja prva gošća i sa mnom je otvorila prvu epizodu što me posebno razveselilo. Obožavam je hahaha! To je čudo od žene. U goste mi je stigla i moja omiljena food blogerica Helena Malogorski! “ – ukratko nam je ispričao Nered

Ne propustite premijeru ove uzbudljive, ali i nadasve zabavne kulinarske emisije čije epizode će se emitirati jednom mjesečno na Kaj se kuha? YouTube kanali.

Emisiju zapratite i na: IG @lasic1979 , FB @kajsekuha⁠.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:11