Tegle za cvijeće za vašu terasu ili poslovni prostor

 

Najveći izbor tegli za cvijeće i žardinjera u Hrvatskoj. Više od 100 različitih modela na zalihi za vanjsku ili unutarnju upotrebu.

promo

Vanjske tegle za cvijeće

Dolaze mjeseci kada je potrebno svoje biljke i cvijeće iz unutarnjih prostorija preseliti i/ili presaditi van, a za to su nam potrebne tegle za cvijeće. Budući da njih ne mijenjamo svake godine, moramo paziti kakve tegle za cvijeće biramo.

promo

Bitno je odabrati one koje su otporne na sve vremenske uvjete i nisu podložne promjenama boje pod utjecajem UV zračenja. Također je izuzetno bitno da su lako prenosive.

U svojoj ponudi nudimo upravo takve tegle za žardinjere. Više od 100 različitih modela možete pogledati na našoj web-stranici www.miravila.com

promo


Unutarnje posude za cvijeće

Unutarnje posude za cvijeće su moderne i dizajnirane od različitih tipova materijala. U svojoj ponudi nudimo moderne i oku ugodne tegle za cvijeće od školjaka »mother of pearl«. Ovo su posebne posude jer je svaka unikat, 5 puta brušena i 5 puta lakirana. Kako su izrađene od školjki u kojoj se stvaraju biseri upravo takvog sjaja su i naše posude za cvijeće.

promo

promo

Za unutarnje prostore vaše kuće, stana ili ureda imamo i druge oblike i materijale u prirodnoj boji, boji drva, izrađene od lišća banane ili bambusa.

promo

Ove su godine jako moderne žardinjere u boji betona/cementa jer sve više arhitekata i dizajnera voli industrijski stil uređenja prostora. Izrađene su od laganog materijala fiberglassa ili stakloplastike s konačnim izgledom boje betona. Možete ih upotrijebiti i za vanjsku upotrebu jer je fiberglass vrlo otporan materijal za vanjske uvijete.

promo

Više možete pogledati na www.miravila.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:55