Terme Tuhelj: Četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 03.04.2018. u 14:41

Vježbanje, plivanje, wellness, zdrava prehrana – sve na jednom mjestu. (P)ostanite fit i dočekajte ljeto zadovoljni

     1.  Vrijeme je za wellness

Opustite se, zaboravite brige i izbacite stres! Izliječite tegobe i oblikujte liniju. U tome će vam pomoći tretmani ljekovitim blatom i anticelulitni tretmani SPAeVITA centra Terma Tuhelj. Da bi učinak bio što bolji nakon uživanja u tretmanima otkrijte najveći Svijet sauna u Hrvatskoj s posebno kreiranim sauna programima. Solni ili čokoladni, aroma cool, med i mlijeko, program grožđem ili atraktivan aroma program vrtloženja zrakom, probudit će vaša osjetila, opustiti napetost u mišićima, izbaciti toksine, a kožu učiniti baršunasto mekanom.

promo
 

     2.  Vježbajte u vodi

Plivanje u bazenima i podvodne masaže Vodenog planeta odlične su za jačanje mišića, osobito za ljubitelje vodenih aktivnosti. Dok se ostatak obitelji zabavlja na adrenalinskim toboganima iskoristite vrijeme samo za sebe, vježbajte u vodi sami ili uz pomoć fizioterapeuta, s rekvizitima ili bez njih… Nakon toga osjećat ćete se odlično.

promo
 

     3.  Budite aktivni, istražite Zagorje

Proljeće je kao stvoreno za aktivnosti u prirodi. Biciklizam, trčanje, nordijsko hodanje održat će kondiciju, pomoći u borbi protiv kilograma i oblikovati tijelo, a jedinstvena ljepota Hrvatskog zagorja pružit će nezaboravan doživljaj odmora. Hrvatska je zaista jedinstavena destinacija za koju možemo reći da je zaista puna života.

 

     4.  Jedite zdravo i umjereno

Ne zaboravite na pravilnu prehranu! Zdrava hrana iznimno je važna za fizičko i psihičko zdravlje. U Termama Tuhelj jela označena simbolom jabuke sadrže najbolju kombinaciju kalorijske vrijednosti i bogatstva hrane. Svaki zalogaj takvog obroka osnažuje vaše tijelo i održava vitalnost.

promo
 

Ako želite sve objediniti te uživat u 3 dana neograničenog opuštanja u termalnoj vodi, Terme Tuhelj pripremile su odličan paket Spa opuštanje uz 25% popusta.

Neka ovo proljeće bude u znaku vitalnosti...vidimo se u Termama Tuhelj.

HTZ