Tko će biti stanari najsuvremenijeg zagrebačkog uredskog parka na Slavonskoj?

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2018. u 10:39

Matrix Office Park, najnovija investicija GTC grupe vrijedna 300 milijuna kuna, moderan je poslovni centar, projektiran prema potrebama suvremenog biznisa i u svakom svom segmentu primjeren dinamičnom rastu i razvoju tvrtki. Na raspolaganju su uredi od 150 m2 do 1600 m2 na jednom katu (uz mogućnost najma i na više etaža), tako da će u dinamičnom i poticajnom okruženju atraktivnog uredskog parka sigurno biti zanimljiva kombinacija velikih, srednjih i malih kompanija, ali i startup tvrtki.

Novi poslovni centar na Slavonskoj aveniji otvara svoja vrata početkom 2019. godine, a već sada postoji velik interes za najmom ureda u njegovim prostorima, budući da je riječ o prestižnim, kvalitetnim, ali i održivim – "zelenim" uredima koji su bolji za okoliš, zdravlje i zadovoljstvo ljudi.

Budući da je dizajn ureda sve važniji element imagea, branda i prestiža kompanije, pa čak i element privlačenja novih zaposlenika, predviđeno je da se uredi u Matrix Office Parku preuzimaju se u roh-bau fazi kako bi kompanije sve elemente uređenja mogle prilagoditi svojim potrebama, željama i brand identitetu.

promo
 

Poslovni planovi CTG grupe

Iz GTC grupe, poznate po projektu Avenue Mall, ističu kako vjeruju da će se Zagreb nastaviti poslovno razvijati, te da ureda visoke kvalitete kakve će ponuditi Matrix Office Park u Zagrebu nema dovoljno. Stoga je nakon završetka prve Matrixove zgrade već u planu izgradnja druge zgrade, a zatim i poslovni centar Seven Gardens, u neposrednoj blizini Matrix Office Parka.

Investitori vjeruju kako će najveća potražnja za poslovnim prostorima biti od strane IT kompanija, farmaceutskih tvrtki i profesionalnih davatelja usluga, ali je Matrix projektiran tako da se lako prilagodi svim vrstama i veličinama kompanija.

Kvaliteta garantirana odabirom izvođača radova

Za dizajn ovog elegantnog poslovnog centra zaslužan je arhitektonski ured Gobli GmbH iz Graza i tvrtka Troing iz Zagreba. Pročelje od stakla i aluminijskih profila po kojem će Matrix biti prepoznatljiv izvest će tvrtka KFK, a glavni izvođač radova je Kamgrad.

promo
 

Uz svu osnovnu uredsku infrastrukturu, Matrix Office Park se odlikuje i nizom dodatnih sadržaja, kreiranih da boravak i rad u uredskom parku bude produktivnije, ugodnije i kvalitetnije iskustvo. Stanari neće morati brinuti o parkirnim mjestima – jer ih je dovoljno, na raspolaganju su punjači za električna vozila, sigurni parkinzi za bicikle, tuševi, garderobe, dobri restorani, maloprodaje, fitness i wellness sadržaji, kao i obilje ugodnih zajedničkih prostora za sastanke, odmor i produktivnu razmjenu ideja.

Za više informacija posjetite web stranicu matrixofficepark.com