IDEJE ZA BLAGDANE

Top savjeti za blagdansko uređenje interijera

 

Stiže nam sve hladnije zimsko vrijeme, a s njime i novi trendovi u interijerima. Naravno da nećemo svako godišnje doba u potpunosti preuređivati svoj životni prostor, ali već i sa samo nekoliko malih promjena možete svakoj prostoriji dati dašak osvježenja.

Pastelne nijanse

Nježne pastelne boje fantastično funkcioniraju u uređenju doma jer daju određenu dozu nježnosti, a istovremeno svojom svjetlinom vizualno povećavaju prostor. Jedna od opcija unošenja pastelnih nijansi u dom jest bojanje svih zidova ili samo jednoga, a za one malo manje hrabre predlažu se detalji u nježnim koloritima.

Ukrasni jastuci, okviri za fotografije, ali i veći komadi poput tepiha ili namještaja poput fotelja i sofe u pastelnoj boji u tren će podignuti prostoriju.

Idealne su za dječje sobe zbog raznolikosti uzoraka i boja, a zasigurno nećete pogriješiti s odabirom nježnih žutih nijansi koje će istovremeno unijeti svježinu u prostor, ali i vizualno ga povećati.

Neodoljive lampice

Iako nam je prva asocijacija kod ukrasnih lampica Božić, one mogu dati posebnu atmosferu u domu tijekom čitave godine, a posebice u zimsko vrijeme.

Ukrasne lampice možete iskoristiti kao nježno osvjetljenje, ali i kao osnovnu dekoraciju u prostoru. Možete ih objesiti na zid, staviti u prazne teglice ili ukrasiti s njima police. Jednako tako, umjesto lampica možete koristiti svijeće koje pružaju pravu toplu atmosferu doma.

promo

Police kao efektna dekoracija

Jedan od odličnih načina za iskoristiti prostor na funkcionalan način su police. Sve popularnije kao dekorativni komadi, police možete slagati kao puzzle kako bi dobili popularni geometrijski efekt ili ih možete iskoristiti kao pregradu prostora. Savršen odabir Cubo polica pronađite u Lidl trgovinama od 25. studenog i poigrajte se kockastim kombinacijama!

Idealne su za skladištenje brojnih sitnica koje imaju emotivnu vrijednost, ali i kao prostor za knjige, magazine te dječje igračke. S obzirom na to da je današnja kvaliteta izrade na visokoj razini, police možete pretvoriti i u stalak za televizor ili glazbenu liniju, a sve što trebate je odabrati boje koje će se uklopiti s ostatkom vašeg životnog prostora. Ideje za dodatnu inspiraciju potražite i na Combine Livarno Living .

Dekice i ukrasni jastuci

Za kraj, najjednostavniji način na koji možete pretvoriti svoj dom u oazu zimskog opuštanja.

Dekice i jastuci savršeni su za opuštanje uz knjigu i šalicu vruće čokolade nakon posla i vikendom, a smirujuće sive i zagasito ružičaste nijanse uklopit će se u svaki stil interijera. Na vama je samo da se opustite i uživate.

U Lidl trgovinama od 25. studenoga!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:54