Tražite idealan odmor za cijelu obitelj? Terme Zillertal vam nude nezaboravan doživljaj

 
 Erlebnistherme Zillertal

U termama Zillertal u Fügenu cijelu obitelj očekuje akcija i opuštanje, i to kako ljeti tako i zimi. Brojni bazeni i wellness s raznim saunama nude za svakoga ponešto.

Terme u Zillertalu

Doživljajni svijet za male i velike
Fun & Action u obiteljskim termama za male i velike! U doživljajnim termama Zillertal u Fügenu djeca su dobro došla i vrijeme provedeno s Vašom djecom za Vas postaje vrijeme opuštanja i odmora. Nudimo pravu atrakciju za svaku dobnu skupinu: u dječjem bazenu, na dječjem igralištu s uzbudljivim sadržajima ili u doživljajnom području s mrežom za penjanje, bazenu s valovima, toboganu i toboganu s tunelom se u termama Zillertal Vaša djeca nakon ispunjenog dana na planini mogu do mile volje ispuhati i istinski uživati u vodi!

Erlebnistherme Zillertal; Foto-Eberharter

Wellness i saune
Ili uroniti u dan pun opuštanja- doživljajne terme Zillertal u Fügenu su sa svojim svijetom wellnessa i sauna idealno mjesto za oslobađanje od svakodnevnog stresa i odmor i opuštanje mišića nakon aktivnog dana zimi ili ljeti.

Erlebnisstherme Zillertal; Foto-Eberharter

Vanjski bazen termi
Na ljetnom odmoru u Zillertal svakako morate posjetiti vanjski bazen termi Zillertal. Na 5000 m2 prostora s ležaljkama i 1700 m2 vodene površine Vas i Vašu obitelj očekuju brojne atrakcije: od fontane, preko kanala s vodenim strujanjem, prostorom za skakanje, air-bubble, ogromnog napuhanca za skakanje pa sve do tri vodena tobogana i mnogih drugih vrhunskih doživljaja.
Za male goste tu je vlastiti prostor za djecu s bazenom za bebe i igralištem.

Erlebnistherme Zillertal

Za više informacija o zimovanju u Austriji posjetite našu internet stranicu: www.austria.info

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:18