Turkish Airlines Business Lounge

Svojim unutarnjim dizajnom koji reflektira bogato kulturno nasljeđe Turske zajedno sa dodirom modernog doba privlači putnike svih dobnih skupina
 promo

Osnovan 1933. godine s flotom od samo nekoliko zrakoplova, Turkish Airlines, član Star Alliance udruženja, danas ima flotu od 356 zrakoplova (putničkih i kargo) te leti u više od 319 destinacija u 127 država diljem svijeta. S prošlogodišnjom selidbom na novi aerodrom Turkish Airlines je dobio priliku koristiti sve prednosti novog hub-a s novim lounge uslugama, većim kapacitetom te modernim i inovativnim tehnologijama.

Dok čekate, možete se udobno smjestiti i odmarati u privatnim sobama, osvježiti se tušem ili pak odmarati u udobnim naslonjačima dok kušate neku od ponuda gourme kutka koji će vas oduševiti raznovrsnošću turske i međunarodne kuhinje. U nagrađivanom Business Loungeu putnici će se dočekivati poznatom Turkish Arilines gostoljubljivošću čiji korijeni sežu još iz svjetski poznate turske kulture.

promo

Još jedna prednost Turkish Arilinesa jest njegov grad u kojemu se aerodrom nalazi pa samim time svojim putnicima može ponuditi TouristIstanbul turu. Putnici koji imaju između 6 i 24 sata čekanja na svoje konekcije mogu istražiti povijesna mjesta Istanbula te imaju priliku kušati jela u najboljim restoranima tog grada. Grad koji nikad ne spava će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

promo

Nagrađivana zrakoplovna kompanija koja leti u najviše destinacija nego ijedna druga kompanija, poziva svoje putnike da s njom istraže svijet. Poslovni putnici mogu koristiti besprijekornu uslugu koja se sastoji od besplatnog interneta, svježe pripremljenih jela koju poslužuje poznati Flying Chef te mnogih drugih povlastica.

Letite u poslovnoj klasi iz Zagreba za New York, Chicago, Dubai, Maldive i mnoge druge destinacije po promotivnim cijenama od 1.119 eura.

Za više informacija o Turkish Ailrlinesu te promotivnim cijenama posjetite stranicu

www.turkishairlines.com

promo
promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:28