U Dubrovnik stiže virtuoz indijske glazbe - Dhroeh Nankoe

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2017. u 13:22

 

 

Osim Dhroeh Nankoea, na Festival Orsula dolazi i stand up komičarka Sandra Silađev, poznatija kao Dinja te multimedijski umjetnik Damir Nikšić

Nakon fenomenalnog i rasplesanog koncerta Femi Kutija i Zemlje Gruva, organizatori Festivala Orsula odlučili su svojim sugrađanima pokloniti koncert Indijskog virtuza Dhroeh Nankoea koji dolazi sa svojim triom u klasičnoj kombinaciji indijskih instrumenata.

Svjetski mediji ga nazivaju virtuozom indijske glazbe, a njegovi tonovi i melodije potiču pravilan način raspoloženja u svakom novom danu.

Program se sastoji od mnogih glazbenih blaga, koje podižu vrhunske pjevačke kvalitete Dhroeha i njegovog tria. Dhroeh zna kako postaviti pravu melankoličnu atmosferu u pjesmi, a pozornica parka Orsula je idealno mjesto za to.

Organizatori su povukli ovaj potez jer se žele zahvaliti svojoj publici na vjernosti i podrški sve ove godine, te je donijeta odluka da će svake godine u sklopu Festivala imati jedan besplatan koncert.

Svim kupcima koji su kupili ulaznica za navedeni koncert, novac će biti vraćen putem sustava Entrio.

22. srpnja po prvi puta u Park Orsula organizatori dovode i STAND UP večer!  Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, stand up komičarka koja je s ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri, nasmijat će vas do suza sa svojim urnebesnim opaskama.