TKO JE ON?

U POTRAZI ZA SNOM Centrom Zagreba izgubljeno šeće čovjek u pidžami. Znate li tko je i o čemu se radi? Jeste li ga uočili?

Zabrinuti sugrađanin poslao nam je video u kojem smo imali što i vidjeti.

Visok oko 175 centimetara, srednje građe i duže sjede kose, nepoznati gospodin srednje dobi uočen je jutros oko 9 sati kako šeće centrom Zagreba.

To ne bi bilo ništa čudno da isti nije odjeven u novu, čistu pidžamu crveno sivog karo uzorka i kućne papuče. Zabrinuti čitatelj, autor fotografija i i videa iz priloga, pokušao je doznati je li gospodin dobro i da ne pati od neke bolesti, no izuzev kako je s njim sve u redu i da djeluje iznimno umorno druge informacije nije doznao. Upravo zato se obratio nama za pomoć.

Naime, kako nam je rekao, gospodin zasigurno nije beskućnik te ne pati od demencije. Vrlo jasno razgovara s prolaznicima, simpatičan je i pristojan te je svjestan dana i vremena pa se ne može sumnjati da pati od Alzheimera. Ono što mu nije htio otkriti jest ime i zašto je u pidžami.

- Pokušao sam doznati gdje živi kako bi ga odveo kući, kaže Tomislav koji nam je dojavio ovu vijest, a jedino što mi je uporno govorio jest kako mu se jako spava i da se samo želi dobro odmoriti. Krenuo sam mu u kafić po kavu,nastavlja Tomislav, no dok sam izašao iz trgovine gospodin je nestao.

Ako ga netko vidi, moli naš zabrinuti čitatelj, neka pokuša doznati tko je gospodin u crveno sivoj pidžami i neka mu pomogne u potrazi onoga što traži, a gospodinu u pidžami se javno ispričavala što mu on nije uspio pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:51