U samo nekoliko klikova osigurajte svojoj tvrtki besplatnu promociju

Lakše do novih klijenata i gostiju uz METRO "Dan mojeg poslovanja" 

Prema dostupnim podatcima, svega 30 % malih i srednjih tvrtki u Hrvatskoj oglašava svoje poslovanje na internetu. Taj podatak možda i ne čudi kada se uzme u obzir da svega 36 % njih ima internetsku stranicu i istovremeno koristi društvene mreže.

Mala i srednja poduzeća poput kafića i restorana skromna su kada je riječ o promociji na digitalnim kanalima. S druge strane, mali i srednji poduzetnici među glavnim su pokretačima ekonomije zbog čega zaslužuju svaku podršku pri promociji svojeg poslovanja.

Ako ste vlasnik male ili srednje tvrtke - kafića, restorana, frizerskog salona - te se hrabro suočavate sa svakodnevnim izazovima na tržištu, METRO Cash & Carry donosi dobre vijesti za vas.

Kako bi pomogao malim i srednjim poduzetnicima privući nove klijente i goste, u utorak 10. listopada METRO organizira "Dan mojeg poslovanja" te vlasnicima tvrtki osigurava besplatnu online prisutnost i izradu promotivnih materijala putem jednostavne platforme.

Sve što trebate učiniti jest osmisliti posebnu ponudu koju ćete ponuditi kupcima na "Dan mojeg poslovanja" koji se obilježava u 25 svjetskih zemalja. Potom se prijavite na platformi danmojegposlovanja.hr upisivanjem imena ponude, dodavanjem opisa i fotografije te detalja o vašoj tvrtki. Nakon što objavite svoju ponudu METRO će se pobrinuti da ona dođe do zainteresiranih građana i dovede ih na vaš prag.

Iskoristite priliku i pridružite se drugom "Danu mojeg poslovanja" kako biste svoju strast i posvećenost neovisnom poslovanju stavili na kartu Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:25