NAGRADNI NATJEČAJ

Uključi se u natječaj, iznenadi svog kućnog ljubimca raznim nagradama i osvoji dvije ulaznice za premijeru filma 'TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2'

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 08.05.2019. u 11:54

 

Ovaj natječaj je završio!

Pogledaj sutra, 16.5.2019 jesi li jedan od dobitnika/ca!

__________________________________________________________________

Kako do nagrade?

Prijavi se upisom osobnih podataka, pošaljii nam sliku tvog ljubimca i odgovori na kreativno nagradno pitanje do 15. svibnja putem prijavnog obrasca.
Provjeri jesi li dobitnik u četvrtak, 16. svibnja 2019. nakon 12 sati u ovom članku.

 

Što osvajam?

Poklanjamo 11 nagradnih paketa za 11 ljubimaca. Pozvani su svi koji imaju PSA, MAČKU, ZAMORCA ili ZECA na sudjelovanju u ovom natječaju, a liče na junake iz crtanog filma:

 

 

 

Prijavom na natječaj putem prijavnog obrasca dodjeljujemo sljedeće nagrade:

  • 8x 10 kg hrane za pse+ 2 ulaznice za premijeru crtanog filma + nagrada za kućnog ljubimca iz filma

 

  • 1x 5 kg hrane za mačke Whiskas + 2 ulaznice za premijeru crtanog filma + nagrada za kućnog ljubimca iz filma

 

  • 1x paket hrane za zamorce + 2 ulaznice za premijeru crtanog filma + nagrada za kućnog ljubimca iz filma
  • 1x paket hrane za zečeve + 2 ulaznice za premijeru crtanog filma + nagrada za kućnog ljubimca iz filma

 

_____________________________________________________________________

'TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2' - Što su novo smislili dok nas nije bilo?

Deseti animirani film studija Illumination, Tajni život ljubimaca 2, je iščekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film.

Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?

Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana s prepunom mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.

Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

Tajni život ljubimaca 2 producira osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Illumination Chris Meledandri i njegov dugogodišnji suradnik Janet Healy, vizionarski tim koji stoji iza animacija The Grinch i trilogije o zlikovcu Gru i Malcima.

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima, provjerite u hrvatskim kinima od 6.6.2019.

Film će biti dostupan u originalnoj i sinkroniziranoj verziji.