Uključite se i osvojite kino ulaznice, potpisane knjige i razne druge nagrade iz filma "Što nas ne ubije!"

'Što nas ne ubije' - nova priča iz Millennium serijala - Lisbeth Salander vraća se kao djevojka s tetovažom zmaja

Ovog studenog najopasnija djevojka na svijetu upoznat će sebi ravnu. Film 'Što nas ne ubije' (The Girl in the Spider’s Web) ekranizacija je četvrte knjige istoimenog naziva koja je nastavak planetarno popularnog Millennium serijala (Muškarci koji mrze žene, Djevojka koja se igrala vatrom i Kule u zraku). Posljednja filmska ekranizacija bio je film Davida Finchera Muškarci koji mrze žene iz 2011. godine koji je ostvario uspjeh i kod publike i kod kritike te osvojio i nagradu Oscar®

Film 'Što nas ne ubije' prati Lisbeth Salander koja ispravlja nepravdu spašavajući nedužne žene od nasilnih muškaraca, ali ispostavlja se da je u svojim spasilačkim pohodima zaboravila spasiti jednu jako bitnu osobu – svoju vlastitu sestru. No stvari nisu onakve kakvima se čine.

U otkrivanju istine pomaže joj novinar Mikael Blomkvist pri čemu njih dvoje upadnu u mrežu špijuna, cyber-kriminalaca i korumpiranih vladinih dužnosnika. Strah, napetost i nove prijetnje s kojima se suočavaju primorat će beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakericu na opasnu igru.

U filmskoj verziji kultni lik Lisbeth Salander utjelovljuje Claire Foy (gledateljima poznata po ulozi u seriji The Crown), a Mikaela Blomkvista švedski glumac Sverrir Gudnason.

_______________________________________________________________________________________

Darujemo vam kino ulaznice, potpisane knjige i razne druge nagrade iz filma "Što nas ne ubije"!

Uključite se u nagradni natječaj do nedjelje, 25. studenog 2018. do 11 sati i osvojite:

  • 3x potpisana knjiga „Što nas ne ubije“ (u izdanju Frakture) od strane autora Davida Lagercrantza u izdanju Frakture + majicu
  • 2x po dvije ulaznice za film Cineplexx Zagreb ili Split (ulaznice se preuzimaju na blagajni kina) + majicu + octopus charger

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje te popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka.

Imena dobitnika ćemo objaviti u ponedjeljak 26. studenog 2018. nakon 12 sati u ovom članku.

________________________________________________________________________________________

Dobitnici nagrada su:

Ana Martić, Zlatko Lovaković i Josip Hmelina - potpisana knjiga "Što nas ne ubije" + majica

Mario Babić i Andrea Kušić - dvije ulaznice za film + majica + octopus charger

Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrade biti obavješteni mailom. Čestitamo im na dobitku, a sve ostale pozivamo da se uključe u naše druge nagradne natječaje.

________________________________________________________________________________________

Linkovi:

Fraktura - izdavačka kuća knjige "Što nas ne ubije"

Continental film d.o.o. - Facebook stranica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:17