Upoznajte novog robota i posvetite još više vremena sebi i svom hobiju

Kao što i ptice na grani već znaju, obitelj iRobot Hrvatska se proširila za novog člana perača Braava jet m6. Osim naših robotskih usisavača Roomba, u ponudi su i robotski perači podova Braava. Nova Braava jet m6 je poboljšan, najnapredniji model Braava kategorije.

Robotski brisač Braava jet® m6 promijenit će način na koji razmišljate o vlažnome brisanju. Od sada više prostorija i velikih prostora može biti čisto i svježe, svaki dan, bez vašeg truda! Precizni raspršivač odvaja prljavštinu i ljepljivu nečistoću a da pritom ne prska pokućstvo, sagove i zidove. Nova Braava ima jednostavno korištenje – postavite navlaku, dodajte vodu i pritiskom na gumb CLEAN ona započinje s radom. Navlake za vlažno brisanje imaju isprepletena vlakna koja lakše razgrađuju ljepljivu nečistoću, tvrdokornu prljavštinu* i kuhinjsku masnoću. Navlake za suho brisanje uz pomoć mikrovlakana skuplja nečistoću, prašinu i životinjske dlake.


Posebno oblikovana pravokutna konstrukcija lako dopire do kutova i teško dostupnih mjesta. Konstruirana je da briše podove baš onako kako biste vi to činili! Uz cijeli paket mogućnosti posebno namijenjenih vlažnom brisanju, ovaj je robotski uređaj posvećen temeljitom čišćenju. Bilo da je riječ o nečistoći na drvenome podu, pločicama ili kamenu, robotski brisač Braava® jet m6 čisti više vrsta glatkih podova i različitih prostorija te Vam svakodnevno osiguravaju svježe i čiste podove.



Braava jet m6 Vam omogućuje čišćenje gdje god se nalazilli pomoću mobilne aplikacije, prilagodbu načina čišćenja prema vlastitim željama i mogućnost čišćenja ili programiranja čišćenja po pojedinim prostorijama. Uz pomoć tehnologije Imprint™, robotski brisač Braava jet m6, baš poput robotskih usisavača, upoznaje i prilagođava se vašem domu, te određuje najbolji način čišćenja. Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam potpuni nadzor u određivanju rasporeda, prilagođavanju i odabiru prostorija koje želite očistiti.


Najbolje od svega je to što komunicira sa robotskim usisavačima iz serije i7 i s9 te nakon što robotski usisavač obavi svoj posao, Braava započinje sa svojim. Pripremite se na još više slobodnog vremena. Zauvijek promijenite način na koji čistite, počevši od danas.

Želite li i vi uštedjeti svoje vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 22.11. do 31.12.2019. Braava jet M6 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 4.899 kn.

Svoj robotski perač možete nabaviti na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima, Elipso i eKupi. Više o proizvodu možete si pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:01