THE CAL ™ 2018: POSTAVA

Upoznajte se sa čarobnim 2018 #PirelliCalendar

Idemo dolje u zečju rupu i u čarobni svijet Alise. Sve se može dogoditi u Tim Walkerovoj zemlji čudesaPripremite šalicu toplog čaja i zakoračite iza kulisa Alise u zemlji čudesa
 Pirelli promo

Iza kulisa s Tim Walkerom za 45. Pirelli Kalendar

S obziorm da već neko vrijeme poznajem Pirelli kalendar, svjedočenje o izradi 45. kalendara s Timom Walkerom predstavlja izuzetnu čast. Budući da je riječ o jednom od najvažnijih i legendarnijih projekata u svijetu fotografije, umjetnosti i mode, uvijek se čuva kao velika tajna tko će biti glavni akter kalendara. Zato možete zamisliti koliko sam bila uzbuđena kad sam saznala tko ga je snimio ove godine, zajedno s uključenom postavom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pirelli promo

Onog dana kad sam stigla, nije bilo pitanja ili sumnje o tome što je tema koju je Tim odabrao.

Možda je to bilo preveliko cvijeće, gljive i setovi čaja koji su ga odali, ali bilo je očito da je sve usredotočeno na Alisu u zemlji čudesa. Tim Walker uvijek nađe način za stvaranje novih stvari - svjetovnih i fantastičnih, tako da je to gotovo izgledalo čudno poznato. Ali nakon što sam provela neko vrijeme s Timom, zajedno s stilistima i glumcima, shvatila sam da su to Alisine avanture u zemlji čudesa na dosad neviđen način. Spominje mi da je Alisa oduvijek bila prikazivana na isti način tijekom godina i da je važno da ne ograničava ljude na priče i slike koje su možda vidjeli u prošlosti. "Sada smo Alisu promatrali drugačije, Alisa može biti bilo tko, to je bit...ne morate biti ograničeni, usredotočite se na ono što predstavlja, važno je za kulturni razvoj", rekao je.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pirelli promo

Nakon što smo sjedili s Timom, bili smo u mogućnosti vidjeti stvarne fotografije kako bismo otkrili kostime i postavili dizajne. Jedan od najvažnijih nezaboravnih trenutaka bio je kad sam vidjela modne ploče i upoznala Timovu jednako legendarnu dizajnericu, Shonu Heath. Prošetala me kroz proces stvaranja i objasila na koji način sve nastaje. Smatram nevjerojatno fascinantnim slušajući gdje kreativci dobivaju svoje inspiracije i ideje. Objasnila je za Alisinu nošnju da se radi o tkanini s kojom je bila opsjednuta s vintage kreveta i tako je sve počelo. U potrazi za tkaninom je naišla na zavjesu koja je odgovarala samoj inspiraciji. S obzirom da je Alisina zabava bila nevjerojatno drska, skoro je stvorila suprotstavljanje ovog vintage materijala u modernoj i mladenačkoj silueti.

Backstage The Cal Shoot by Tim Walker
Pirelli promo

Ovo je bio jedan od prvih projekata na kojima sam ikad radila i na kojem nisam mogla koristiti svoj telefon ili društvene medije, što je anticipaciju i uzbuđenje učinilo još realnijim. S obzirom da je svake godine čuvan kao jedan od najočekivanijih i legendarnih otkrića, pretpostavljam da to nije iznenađenje!

Od tima do kostima i seta, sve je bilo puno iznenađenja i bilo je uistinu čast svjedočiti kreativnom procesu i izradi Pirelli kalendara s jednim od mojih omiljenih fotografa. Ostavila sam osjećaj krajnje nadahnut svim napornim radom i čarolijom koja ide uz izradu Pirelli Cal.

Chriselle Lim

Backstage The Cal Shoot by Tim Walker
Pirelli promo

BIOGRAFIJA

Stilistica, Chriselle Lim stvara prilično uzbuđenje u modnoj industriji. Počevši od svoje modne karijere kao garderobni stilist, radila je godinama snimanja u istaknutim modnim knjigama i slavnim osobama. U prosincu 2011. Chriselle je osnovala The Chriselle Factor kako bi zabilježila svoja dnevna razmišljanja i osobni stil. Također je pokrenula YouTube kanal kako bi osnažila i nadahnula žene diljem svijeta. Ona im pomaže otkriti svoju istinsku ljepotu i daje im povjerenje koje im je potrebno da se osjećaju lijepim. U kratkom razdoblju, preko 650 tisuća posjetitelja pretplatilo se na navedeni YouTube kanal. S više od 29 milijuna pregleda, Chriselle je # 1 modni stručnjak na cijelom YouTubeu. Cilj Chriselle je poticanje, obrazovanje i inspiracija svih žena širom svijeta kroz njezin osobni stil, trendove modnih pista, tajne ljepote i modne savjete i trikove. Sada je jedan od najutjecajnijih modnih stručnjaka na webu, a ako su njezini dnevni članci pokazatelj, najbolje će tek doći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:38