Uspješna karijera vrhunskih komunikacijskih stručnjaka počinje na Bernaysu

Osvoji školarine za cijeli studij

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment jedino je visoko učilište u Hrvatskoj koje, prateći najnovije svjetske trendove visokog obrazovanja, obrazuje studente za jedno od najtraženijih i najplaćenijih profesija današnjice – zanimanje komunikacijskog stručnjaka. Kvalitetni studijski programi, jedinstven model povezivanja studenata i poslovne zajednice koji uključuje suradnju sa 70 partnera te mogućnost studiranja i stjecanja iskustva i u inozemstvu, samo su neki od razloga koji čine Bernays najpoželjnijim visokim učilištem u Hrvatskoj.

Studij koji otvara vrata poslovnog svijeta

Studijski programi Bernaysa, preddiplomski studij Komunikacijski menadžment i diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću, u potpunosti su orijentirani na profesionalni razvoj studenata. Spajajući teorijska znanja, dinamične promjene unutar komunikacijske industrije i praktično iskustvo, Bernays već od prve godine studente osposobljava za suočavanje s izazovima na tržištu rada. Predavači na Bernaysu vrhunski su znanstvenici i komunikacijski stručnjaci, sveučilišni profesori iz Hrvatske i inozemstva te direktori korporativnih komunikacija i utjecajni gospodarstvenici koji studentima prenose znanja i razvijaju njihove vještine radeći na konkretnim primjerima iz prakse.

Svaki četvrti Bernaysovac zaposlio se studirajući

Osim na brojnim gostujućim predavanjima istaknutih praktičara, tematskim radionicama i rješavajući konkretne studije slučaja, Bernaysovci svoje sposobnosti i know how znanja usavršavaju i na praksi u gotovo 70 najutjecajnijih medija, priznatih agencija za odnose s javnošću i marketing, digitalnih agencija, tvrtki, udruga i kulturnih institucija. Jedinstven model stručne prakse koji uključuje suradnju s brojnim partnerima Bernaysovim studentima omogućuje uvid u komunikacijsku industriju iz različitih perspektiva i temeljito upoznavanje profesije. Bernaysov model izravnog povezivanja s poslovnom zajednicom iskoristila je gotovo četvrtina studenata koji su, i prije nego su diplomirali, dobili trajne angažmane u partnerskim institucijama, a neki među njima čak i stalni ugovor.

Međunarodno iskustvo studiranja

Potpisivanje Erasmus+ sporazuma omogućilo je Bernaysovcima da svoja nova znanja i vještine usvajaju i na priznatim sveučilištima i visokim učilištima te u poznatim tvrtkama diljem Europe. S ciljem dodatnog jačanja njihove konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu rada, Bernays je svojim studentima omogućio da o najnovijim trendovima u komunikacijama, menadžmentu i marketingu uče i na stranim jezicima. Učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika tijekom akademskog obrazovanja studentima omogućava rušenje jezičnih barijera za vrijeme sudjelovanja u Erasmus+ programu.

Osvoji školarine i studiraj na najvećem studiju komunikacija

Jutarnji list i Bernays pokreću kreativni nagradni natječaj koji će ti omogućiti da već od ove akademske godine studiraš na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj! Natječaj Jutarnji komentiram, na Bernaysu studiram! počinje 26. rujna, a komentirajući članke na Facebooku Jutarnjeg lista i snimanjem kreativnog videa možeš osvojiti cjelovitu školarinu za sve tri godine redovnog preddiplomskog studija Komunikacijski menadžment ili cjelovitu školarinu za dvije godine redovnog diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću. Upisi u četvrtu generaciju Bernaysovaca upravo su u tijeku, prati www.bernays.hr i www.jutarnji.hr i doznaj sve o natječaju vrijednom gotovo 150 000 kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:21