Vaginalno pomlađivanje: saznajte sve o tretmanu koji ne bi smio biti tabu tema

Posljednjih nekoliko godina itekako se popularizirao termin "vaginalno pomlađivanje" koji u medicini 21. stoljeća na ovom specifičnom ženskom području predstavlja vodeći tretman. Iako se kod nekih žena on još uvijek smatra tabu temom, sve je više onih koje žele znati nešto više o tretmanu koji se izvodi bez odlaska „pod nož“.

Pod pojmom pomlađivanja vagine smatra se uklanjanje neugodnih posljedica poroda i menopauze, a to su: rastezanje vagine s malim i velikim usnama, slabljenje seksualnog zadovoljstva i općenito samopouzdanja, pojačana osjetljivost, nelagoda tijekom nošenja uže odjeće te razne druge iritacije, ali i stanjivanje sluznice, suhoća te nekontrolirano mokrenje.

Sve to u konačnici dovodi do narušavanja cjelokupnog zdravlja kod žena, a tretman pomlađivanja vagine ima moć sve navedeno korigirati i to bez kirurškog zahvata, boli, ožiljaka te dugog oporavka.

Ciljevi vaginalnog pomlađivanja tako su sljedeći:

1. Jačanje i zatezanje vezivnog tkiva vagine

2. Zadebljanje i obnova sluznice vagine

3. Poboljšanje seksualnog života

4. Uklanjanje suhoće vagine

5. Uklanjanje i prevencija nekontroliranog mokrenja u menopauzi

6. Jačanje vezivnog tkiva velikih i malih usana uz jak efekt zatezanja te

oblikovanja, što zamjenjuje potrebu za kirurškom korekcijom

7. Vraćanje samopouzdanja ženi i poboljšanje kvalitete života

Poliklinika Poliderma u Zagrebu pod vodstvom cijenjenog doktora Dinka Kaliterne jedna je od vodećih po pitanju najsuvremenije opreme za izvođenje, među ostalim, i ovakvih zahvata, a prilikom vaginalnog pomlađivanja koristi se uređaj Thermi Va koji djeluje po principu zagrijavanja radiovalovima te frakcijski laseri erbium i Co2 koji rade mikroskopska oštećenja kože, odnosno sluznice, što potiče razvoj novog vezivnog tkiva uz jak efekt obnove i pomlađivanja pri čemu dolazi do efekta zatezanja.

Kako izgleda tretman pomlađivanja vagine uređajem Thermi VA?

Posebno dizajniran nastavak umeće se u vaginu te se kružnim pokretima tretira cijela vagina. Kako ističe doktor Kaliterna, prilikom laserskog tretmana, žene mogu osjetiti manju bol ili osjetljivost na određenim područjima no veće boli i nelagode nema. Tako već neposredno nakon zahvata možete nastaviti s obavljanjem životnih obaveza kao da se ništa nije dogodilo.

Ženama nakon poroda i onima u menopauzi, kojima se ovaj tretman preporučuje, savjetuje se jedan, odnosno tri posjeta Poliklinici Poliderma s razmakom od najmanje 30 dana između tretmana ako ih je više, a tretman ovdje izvode medicinske sestre koje su prošle posebnu obuku, što je još jedna posebnost poliklinike. Posebnost poliklinike je i Thermi VA uređaj koji se također koristi prilikom ovog tretmana i koji jedini cjelovito pomlađuje velike i male usne uz vaginu s obzirom na to da laseri nemaju mogućnost pomlađivanja ovog područja.

Drugim riječima, radiovalovi za razliku od lasera, tretiraju velike i male usne uz područje klitorisa te jedini cjelovito pomlađuju unutra i izvana. Bez tretiranja malih i velikih usana, vaginalno pomlađivanje ne može biti potpuno.

Pogledajte video svjedočenje:

Zbog svega navedenog, možemo sa sigurnošću reći kako je Thermi VA uređaj koji pospješuje i popravlja kvalitetu života žene, vraća samopouzdanje te uklanja neugodne probleme na vaginalnom području.

Poliklinika Poliderma tako se može pohvaliti kako jedina ima najveći broj dostupnih uređaja za vaginalno pomlađivanje na jednom mjestu, a ljubaznom i stručnom osoblju s višegodišnjim iskustvom cilj je klijenticama ponuditi cjelovit i najbolji pristup uz rezultat koji će ih jednostavno oduševiti.

Posjetite nas na adresi Ulica grada Vukovara 284 te oživite svoju ženstvenost.

Za više informacija posjetite nas i na www.poliderma.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:42