Vaša najdraža nova plavuša Bezalkoholno pivo zbog kojeg ćete biti lakši na koraku

Idu li pivo i zdrav način života zajedno?

U životu modernih muškaraca i žene apsolutno jer zdrav način života koji uključuje dobru prehranu i vježbanje nikad nije bio popularniji, a potražnja za bezalkoholnim pivom nikad veća.

Okus i doživljaj pivskog iskustva bez glavobolje i mučnine sve je traženiji, čega je svjesna i popularna tvrtka Heineken koja ima genijalno rješenje.

Kad vam jednostavno nije do alkohola, a s kavama i sokovima ste već pretjerali, Heineken sada ima rješenje i za taj problem. Isprobajte Heineken 0.0, vrhunsko pivo punog okusa, s 0.0% alkohola i samo 21 kalorija na 100 ml. Mnogi su se pitali je li uopće moguće napraviti takvo pivo. Nakon nekoliko godina istraživanja i korištenja novih tehnika proizvodnje piva, majstori pivari Heinekena stvorili su optimalan recept za vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken 0.0, spravljenog od jedinstvenog Heineken A-kvasca i kvalitetnih prirodnih sastojaka – vode, ječma, slada.

Heineken vam tako omogućuje uživanje u pivu s 0.0% alkohola, sa samo 3 gr šećera na 100 ml, bez straha od unosa prekomjerne količine praznih kalorija. Osim toga, Heineken 0.0 mijenja i koncept konzumacije jer je odsad u kvalitetnom pivu moguće uživati ne samo na poslovnom ručku ili tijekom radnog vremena, već i odlično paše kao izotonični napitak nakon odrađenog treninga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:37