Velike novosti za veselu ekipu prijatelja u posljednoj sezoni serije „NOVA CURA“

Od 17.lipnja, subota i nedjelja u 14:40 h na kanalu FOX Life

Ušavši u svoju sedmu i ujedno posljednju sezonu, humoristična serija “Nova cura” i dalje na moderan način promatra prijateljstvo i ljubav. Skupina od pet prijatelja pokušava pronaći svoje mjesto na svijetu te pritom nevoljko prihvaća odgovornosti odrasle dobi, ali gotovo uvijek s urnebesno smiješnim ishodom.

Zooey Deschanel od 2011. godine glumi simpatičnu, slatku i šašavu Jessicu Day, za čiju je ulogu nominirana za Emmyja, te tri puta za Zlatni globus. Serija oduvijek ima dobru gledanost, pa iako je formula s pet prijatelja odavno iskušana, “Nova cura” uspješno je izbjegla šabloniziranje. Posljednja sedma sezona s prikazivanjem započinje 17. lipnja, a gledatelji će ju moći pratiti subotom i nedjeljom u 14:40 h na kanalu FOX Life.

Na završetku šeste sezone, Jess je napokon Nicku priznala svoje osjećaje koje gaji prema njemu. Osim toga, Winston i Aly su se zaručili, a Cece i Schmidt su napokon primili vijest koju su željno išekivali već duže vrijeme. Sedma sezona “Nove cure” započinje nakon što su prošle tri godine. Jess i Nick sretni su zajedno te se vraćaju s turbulentne europske turneje promocije knjige.

Dok njih dvoje uživaju zajedno, Schmidt i Cece nose se sa svakodnevnim izazovima koje pred njih postavlja podizanje njihove kćeri Ruth. No, to nisu jedine novosti koje u posljednoj sezoni očekuju ovu grupu prijatelja…

U glavnim ulogama: Zooey Deschanel kao Jess Day, Jake Johnson kao Nick Miller, Max Greenfield kao Schmidt i Hannah Simone kao Cece Parekh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:24