VELIKI POVRATAK SERIJE “DOSJEI X” OD 4.SIJEČNJA NA KANALU FOX

Regionalna premijera 4.siječnja u 22:00 h na kanalu FOX
X-FILES
 promo

Od svoje američke premijere 1993. serija "Dosjei X" zaluđuje gledatelje diljem svijeta. Dobitnica višestrukih nagrada, među kojima se nalazi i Zlatni globus za iznimnu televizijsku seriju, ova serija prati pustolovine agenata FBI-ja Dane Scully i Foxa Muldera. Njihov je vječni zadatak da istraže nerazjašnjene i bizarne slučajeve koje FBI drži u strogoj tajnosti. Otmice od strane izvanzemaljaca, invazije, bolesti i ubojstva samo su neki od slučajeva s kojima se do sada suočio ovaj detektivski dvojac. No, sada na kanalu FOX, gledatelji mogu pratiti deset posve novih epizoda kultne igrane serije „Dosjei X“ čiju produkciju ponovno potpisuje Chris Carter, a glavne uloge tumače zvijezde serije David Duchovny i Gillian Anderson kao legendarni agenti FBI-a Fox Mulder i Dana Scully. Nove epizode započinju s emitiranjem od 4. siječnja u 22:00 h na kanalu FOX.

promo
X-FILES

Osim Anderson i Duchovnyja, Mitch Pileggi također se vraća u ulozi pomoćnika ravnatelja FBI-a Waltera Skinnera. Osim njih, u svim novim epizodama epizodne uloge tumačit će zvijezde poput Annabeth Gish, Robbieja Amella, Lauren Ambrose, Karin Konoval, Barbare Hershey, Haley Joel Osment i Williama B. Davisa, kojeg ćemo ponovno vidjeti u ulozi „muškarca s cigaretom“. Nove epizode serije „Dosjei X“ biti će usmjerena na potragu za Williamom, Mulderovim i Scullyinim sinom. Tajne i zavjere koje će morati razotkriti šokirat će i njih same, istovremeno suočeni s istim pitanjem: jesu li njihova otkrića moguća?

U glavnim ulogama: GILLIAN ANDERSON kao specijalna agentica FBI-a Dana Scully, DAVID DUCHOVNY kao specijalni agent FBI-a Fox Mulder i MITCH PILEGGI kao pomoćnik ravnatelja FBI-a Walter Skinner

promo
X-FILES

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:45