Veliki shopping vikend u Sport Visionu: ostvarite do 30% popusta na odabrane modele na punim cijenama u trgovinama i na webshopu

 

Od 25. do ponoći 27.05. Sport Vision je na webu i u trgovinama pripremio popuste kojima će usrećiti sve sportske fanove, a sigurni smo da velikoj ponudi obuće, odjeće i opreme najpoznatijih svjetskih brandova neće moći odoljeti ni oni koji uz sebe još ne vežu taj epitet.

Čitajte pozorno kako ne bi propustili priliku ostvariti 30% popusta na odabrane modele iz asortimana Champion, Umbro, Lonsdale, Slazenger i Ellesse,

20% popusta na odabrani asortiman Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Converse i New Balance i

10% popusta na odabrani asortiman Mr. Lacy, Reusch, Poc, Prince, Spalding, Kempa, Donic, Molten, Victor, Mc David, Head, Mares, Multipower, Corny, Ring Sport i Polar.

U trgovinama u shopping možete otići u subotu 26.05. i nedjelju 27.05.

Sport Vision očito je kraj mjeseca odlučio obilježiti popustima, pa i vi mjesec završite u istom stilu – novim komadom odjeće, parom obuće ili novom sportskom opremom.

P.S. Ovakve lijepe vijesti možete uvijek dobivati prvi – potrebno je samo uskladiti se s novom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i prijaviti se na Sport Vision newsletter.

Neće vas spamati, nego će pregledavanje pošte učiniti ljepšim, a na linku ćete moći vidjeti i za što se sve koriste vaši podaci.

Vidimo se u Sport Vision trgovinama ili na web shopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:40