SPEKTAKL

Veliki sportski vikend u Poreču postaje još bolji uz bogati sadržaj

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 11.08.2019. u 10:34

 

Treće izdanje Sport Festa, prvog hrvatskog i najvećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije koji se i ove godine održava u Poreču od 4. do 6.10.2019., svim posjetiteljima i sudionicima donijet će još više uzbuđenja! Program koji je već ispunjen vrhunskim konferencijskim predavačima, odličnim sajamskim izlagačima i koji dolazi s mnogo popratnog sadržaja, sad je spreman i poletjeti.

 

Nakon što će se u rujnu u Zagrebu održati Red Bull Soapbox, utrka pogonjena gravitacijom, Poreč će postati domaćin "bisa" ove jedinstvene utrke. Tako će se u sklopu Sport Festa održati "Rotor survival" utrka između dva kružna toka oko dvorane Žatika na kojoj će nastupiti momčadi čija su vozila preživjela zagrebačku otkačenu utrku. Zbog velike popularnosti i interesa za ovaj događaj, u natjecanje će se moći uključiti i nekoliko "wild-card" ekipa.

Također , nakon atraktivnih biciklističko-akorbatskih BMX nastupa koje je publika prošle godine odlično prihvatila, na ovom izdanju Sport Festa oni će prerasti u “Sport Fest BMX Jam” natjecanje u trikovima gdje će uz povratnika Senada Grosića nastupiti još desetak natjecatelja, a organizatori s posebnim zadovoljstvom najavljuju kako će među njima biti i prvak Svjetskog BMX kupa iz Hrvatske - Marin Ranteš.

Senad i Marin dvojica su vozača pod kacigama Red Bulla! Sasvim je sigurno kako će društvene mreže biti pune snimki ovih vrtoglavih trikova, ali jasno je kako će njihovo praćenje uživo biti posebno zadovoljstvo.

Samo ovi događaji jamstvo su nezaboravnog sportskog vikenda u Poreču, a kako su oni tek dio mnogobrojnih događanja, tako organizatori pozivaju sve fanove sporta i dobrog provoda da im se pridruže.

Više informacija o svemu, kao i otvorene "wild-card" prijave, dostupno je na stranici www.sportfestporec.com