PROLJETNI TRENDOVI

Velikom modnom revijom obilježen Dan žena u Mercatoru Osijek

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 09.03.2020. u 11:16

Nikola Zoko

 

Iako nas do kalendarskog početka proljeća dijeli još malo, proljetni trendovi preplavili su shopping centar Mercator  Osijek koji je velikom modnom revijom proslavio i međunarodni Dan žena. Na modnoj pisti žene svih dobnih skupina, ali i zanimanja s malim i velikim kćerima koje su ponijele modele bolje od profesionalki.

Za sve modele na pisti modne je kombinacije odabrala stilistica Alma Premerl Zoko kombinirajući tako ponudu Mana mode, Konzuma, Intersporta i Modiane u čijoj se ponudi nalaze svjetski poznati brendovi, ali i odlična ponuda domaćih brendova.  Alma je okupljenu publiku vodila i kroz program dajući tako  savjete  kako se odjenuti za najtopliji dio godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nikola Zoko
 

Modna je revija započela, već tradicionalno najslađim izlazom malenih modela koji su nosili proljetnu kolekciju Mane upotpunjenu 'plišancima' iz ponude Konzuma. U drugom su izlazu brojne žene dobile inspiraciju za svoje proljetne kombinacije - Alma je kombinirala sve brendove centra i pokazala kako dobro izgleda mix and match priča. Treći je izlaz bio u znaku proljetnih svečanosti pa ne čudi kako su u njemu predstavljene haljine iz Modiane i Mane, ali i prekrasne suknjice od tila za male princeze. I na kraju revija je završila 'sportskim' izlazom Intersporta kroz koje su pokazani trendovi kako nositi logomaniju, ali i odabrati outfit za trčanje, fitness, planinarenje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nikola Zoko

Sve modele prije izlaska na pistu za koju su zaslužni iz Vikoproma našminkala je Dorotea Bosak iz studia Doroty, za frizure je bila zadužena Ivana iz frizerskog salona MIX, a cijelu je beauty priču pojačao Avon čija nam je Avon lady Sonja Šantar ispričala priču o ženskoj ljepoti, ali i mogućnosti da uvijek zablistamo u posebnom sjaju. Za Dan žena Avon je svakoj ženi, ali i njihovim kćerima darovao proizvode za ljepše proljeće.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nikola Zoko
 

U zabavnom dijelu programa sudjelovala je ženska klapa Certissa iz Đakova i mali plesači iz plesnog studija Broadway.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nikola Zoko