Vi imate kuću za odmor? Mi Vam dovodimo goste!

 

Ukoliko želite iznajmiti kuću ili stan za odmor, možete se, s punim povjerenjem i velikom sigurnošću u uspjeh, osloniti na Inter Chalet, tvrtku s više od 40 godina iskustva i s ponudom od preko 26.000 kuća i stanova za odmor diljem Europe i Floride/USA. Samo prošle godine oko 800.000 gostiju rezerviralo je kuću ili apartman za odmor preko Inter Chaleta, koristeći se jednom od četiri mogućnosti – preko web stranice www.interchalet.com, preko jednog od 2.500 internet – prodajnih partnera, direktno putem telefona ili kod jedne od preko 7.000 putničkih agencija koje u Njemačkoj i diljem Europe surađuju s Inter Chaletom. Tvrtka je vodeći specijalist na njemačkom tržištu sa sjedištem u Freiburgu u pokrajini Breisgau. Ovdje je zaposleno oko 200 stručnih suradnika, a još pedesetak ih radi u nozemstvu. Inter Chaletova web-adresa je zauzela važno mjesto u svim internet tražilicama u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj i lako ju je pronaći. Inter Chalet je vrlo aktivan i na ostalom europskom online tržištu, a web stranicu je moguće pretraživati na njemačkom, engleskom, francuskom, talijanskom, nizozemskom, španjolskom i poljskom jeziku.

Kuće za odmor, od malih objekata do vrlo komfornih vila, prezentiraju se u sedam informativnih kataloga. Ponuda se odnosi na ljeto i zimu, a težište je na Francuskoj, Italiji i Španjolskoj. Vrijedi istaknuti posebnu prezentaciju naročito lijepih kuća u specijalnom katalogu CASA. Tu se nude odabrani objekti za sve one koji svom odmoru pridaju veliku važnost: 800 komfornih vila i kuća na selu, privatna turistička naselja i individualni hoteli i to u najljepšim regijama za odmor južne Europe.

Objekti se odlikuju naročito lijepom pozicijom, visokim standardom opremljenosti, bazenima, ukusom odabranimnamještajem. Prezentiranje ovih kuća u katalogu je obilno i bogato s fotografijama. Katalog za Španjolsku, Portugal i Hrvatsku nudi više od 2.000 kućica i apartmana za odmor, za svačiji ukus i novčanik. Od jednostavnog apartmana za dvije osobe do prostrane ladanjske kuće za 16 osoba, te moderne kuće za odmor.

Ljetni glavni katalog u ponudi ima više od 4.000 kuća za odmor, apartmana i turističkih naselja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Irskoj, Danskoj, Švicarskoj, Austriji, Mađarskoj i Českoj, od objekata za dvije osobe do prostranih imanja za do 20 osoba, od obnovljenih tradicionalnihzgrada do modernih kuća za odmor.

Prilikom izbora objekata pridaje se velika važnost kako kvaliteti, tako i individualnosti. Zimski katalog “Ski-odmor u kući za odmor” nudi ljubiteljima zimskog odmora preko 5.000 kuća i stanova u najljepšim zimskim mjestima diljem Alpa (Austrije, Švicarske, Italije, Francuske), u njemačkom sredogorju i u Češkoj. Ponuđeni sunčani ciljevi na Floridi/USA, Majorki i Tenerifi učinit će da zaboravite na hladno godišnje doba.

Za direktne i osobne kontakte sa gostima koriste se i turistički sajmovi. Inter Chalet je prisutan u zimskom polugodištu na više većih turističkih sajmova (kao npr.CMT Stuttgart, TC Leipzig, München....) s vlastitim sajamskim štandom.

Imate kuću za odmor/apartman na Jadranu?

Zvuči zanimljivo? Onda nam se najbolje obratite još danas. INTER CHALET će posjetiti Vas i Vašu kuću za odmor/apartman i neobvezno i opširno Vas savjetovati. Ujedno ćete dobiti konkretnu ponudu za Vaš objekat. Odlučite li se na suradnju INTER CHALET preuzima sve za Vas: stručne fotografije, detaljan opis objekta, promidžbu (online & offline), sve oko rezervacija i puno više od toga. I ono najbolje: Naše usluge su za Vas besplatne.

Na raspolaganju Vam je za Vas zaduženi zastupnik u Hrvatskoj kao i stručna suradnica iz odjela za rezervacije u Freiburgu/Njemačka – naravno na hrvatskom jeziku.

Više informacija i kontakt

Savjetovanje i rezervacije za Vaš godisnji odmor (kontakt u Njemačkoj):

Tel.: +49 761 2100 330 (ponedeljak – petak od 09:00 do 17:00 sati)

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija: www.interchalet.com

Zainteresirani ste za suradnju / iznajmljivanje putem INTER CHALET-a (kontakt u Hrvatskoj):

Tel.: +385 91 7980310 (ponedeljak – petak od 09:00 do17:00 sati)

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija: www.interchalet.com/iznajmljivanje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:03