Vječni romantici Begini imaju novu ljubavnu pjesmu

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2018. u 14:28

Gotovo dvije godine nakon njihovog prethodnog singla „Ples života“ koji je mnogim mladencima izbor za prvi svadbeni ples, Begini predstavljaju novu pjesmu.

Iako su terenski vrlo aktivni i ovo će ljeto posjetiti sve veće i manje gradove diljem Hrvatske, Begini su odlučili da je vrijeme da svoj glazbeni opus obogate novom pjesmom.

Brza i ljetna pjesma „Moja ljube“ ljubavnog je karaktera i  nosi prepoznatljiv zvuk Begina, a ima ozbiljan potencijal postati novi ljetni hit koji će se pjevati ovo ljeto na njihovim brojnim koncertima. Glazbu, tekst i aranžman nove pjesme Begina potpisuje Ivan Zak.

Za pjesmu su na otoku Pagu snimili pravi ljetni video spot u režiji Luke Grgasa, a pogledati ga možete ovdje:

 

Sastav Begina se ponešto izmijenio u posljednje dvije godine pa tako, uz frontmena Marija Budiščaka stoje čak tri nova člana.

„Stalnoj postavi Begina pridružili su se Luka Bišćan na bas gitari, Ivan Bajsar na gitari i Jurica Frdelja na klavijaturama.“ – nove članove predstavio je frontmen benda Mario Budiščak i izdvojio par zanimljivosti sa snimanja spota:

„Super nam je bilo na snimanju spota, odlično smo se zabavili. Zanimljivosti je bilo pregršt, a izdvojio bih trenutak neopreznosti  našeg basiste kada je tijekom snimanja spota slučajno pao u more. Odlično se snašla i glumica u spotu Valentina Walme, tako da se nadamo da će i naši fanovi biti zadovoljni rezultatom. Za naš stajling na setu je bila zadužena moja supruga Zorica koja je inače modna kreatorica i moram reći da smo svi jako zadovoljni kako je odradila svoj dio posla.“ – rekao je Mario Budiščak i pozvao sve da im se već sutra, 12.7. pridruže na koncertu na Pašmanu. Slijedi Kutina, 20.7., dan nakon dečki sviraju u Sunji, zatim su na redu Molve 15.8. i Rakovica 18.8.

promo
 

Novu pjesmu Begina slušajte i na Deezeru

Begine pratite na njihovom službenom Facebooku