Vodič kroz sniženja Kako odabrati savršen dar i pritom uštedjeti do 50%

Saznajte kako do savršenih poklona za različite prilike, sada sa popustom do čak 50% posto u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum diljem zemlje

Ako ste u potrazi za savršenim darom kojim želite vama dragu osobu oduševiti i pritom ne potrošiti pravo malo bogatstvo, donosimo mali vodič koji će vam olakšati izbor. Prema istraživanjima, u Hrvatskoj je 250 kuna najčešći iznos koji se izdvaja za poklon, a za tu cijenu većina ljudi želi odabrati dar koji nosi i emocionalnu i trajnu vrijednost. Najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, a zahvaljujući zlatarnicama ZAKS i srebrnarnicama ARGENTUM, sada se na velikom ljetnom sniženju vrhunski komadi mogu pronaći po super povoljnim cijenama – s popustima od 50% za cjelokupan asortiman srebrnog nakita, 40% popusta na satove i 25% popusta na zlato, bez obzira na način plaćanja!

Najčešća prigoda za koju se traže pokloni u Hrvatskoj i svijetu su rođendani te posebne obljetnice poput godišnjica braka, dobivanja novog posla, odlaska u mirovinu kao i mature, diplome, zaruke, vjenčanja, pričesti, krizme, krštenja, a tu su i tradicionalna darivanja za Božić, Sv. Nikolu te ostale vjerske praznike. Zlatarnice ZAKS i srebrnarnice ARGENTUM u ponudi imaju nakit za sve prilike, zlatnike i srebrnjake kao i ručne satove renomiranih proizvođača pa ako nemate ideju o tome što odabrati, donosimo vam pregled najtraženijih artikala sa ljetnim sniženim cijenama:

POKLONI ZA NJU – ROĐENDAN ILI OBLJETNICE poput odlaska u mirovinu, proslave uspjeha na poslu i sl.: Srebrne naušnice i narukvica u kompletu, ručni sat renomiranog branda ili ogrlica s imenom izrađena u zlatu ili srebru.

POKLONI ZA NJEGA – ROĐENDAN ILI OBLJETNICE poput odlaska u mirovinu, proslava uspjeha na poslu i s.: Narukvica i manžeta izrađeni od srebra ili čelika; ili sat renomiranog proizvođača.

POKLONI ZA ZARUKE – ZA NJU Zlatni prsten i naušnice s briljantima / sat renomiranog proizvođača ili srebrne manžete sa narukvicom u kompletu.

POKLONI ZA VJENČANJA I KRŠTENJA – ZA NJU I NJEGA: Zlatnik ili srebrnjak sa željenim svetim motivom ili gradom iz kojeg mladenci jesu; komplet zlatnog ili srebrnog nakita.

POKLONI ZA PRIČESTI I KRIZME: Zlatni nakit s motivom anđela ili križićem, zlatnik ili srebrnjak s motivom Sv. Potvrde ili anđela; srebrna narukvica ili naušnice s križićem.

POKLONI ZA DIPLOME I MATURE: Zlatnik ili srebrnjak s motivom Sveučilišta ili za svjetliju budućnost komplet nakita optočenog cirkonima; komplet zlatnog nakita.

POKLONI ZA ODLAZAK U MIROVINU: Komplet zlatnog ili srebrnog nakita ili sat renomiranog proizvođača

Više informacija potražite na www.argentum.hr i www.zaks.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:52