Umijeće šivanja

Ne propustite posebnu Božićnu akciju na ovaj jedinstveni proizvod koji svojom vrhunskom kvalitetom čuva dugogodišnju tradiciju

 

Svi znamo da je šivanje ljubav koja se prenosi se koljena na koljeno, a kako se vremena mijenjaju sve je postalo dostupnije. Šivanje je postalo vještina kojom vladaju malobrojni. Kada pomislite na šivanje, vrlo je vjerojatno da vam na pamet prvo padne Singer. Razlog tome je njezino dugogodišnje postojanje i kvaliteta. Od davnina su naše bake i mame koristile Singerice kako bi sašile ili popravile neki komad odjeće, a mi smo odrasli gledajući njih kako s ljubavlju sjedaju za mašinu, uvlače konac u iglu i prepuštaju se užitku.

Singer SIMPLE 3210 ima 10 programa šivanja, lak odabir boda i podesivu i prilagodljivu duljinu boda. Ona automatski izrađuje rupice za gumbe u 4 koraka, samo postavite gumb u podnožje gumene rupice i stroj šiva rupicu savršene veličine za gumbe, pružajući dosljedne rezultate svaki put. / Cijena snižena sa 1.599,00 kn na 1.399,00 kn

Dolaskom jeseni, za vas smo pripremili posebnu akciju. Za svakoga se može pronaći po nešto kako bi usavršili svoju tehniku šivanja i nastavili sa našom 168 godina dugom tradicijom. Vaš izbor može biti Singer SIMPLE 3210 koja ima 10 programa šivanja, lak odabir boda i podesivu i prilagodljivu duljinu boda. Ona automatski izrađuje rupice za gumbe u 4 koraka, samo postavite gumb u podnožje gumene rupice i stroj šiva rupicu savršene veličine za gumbe, pružajući dosljedne rezultate svaki put. Njezina čvrsta metalna konstrukcija drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje i veću izdržljivost uređaja.te što je najbitnije od svega – prenosiva je! Također ima funkciju automatskog namatanja igle na kalem i višestruko pozicioniranje igle. Singer vam na poklon daruje i knjigu.

Uz Singer Tradition 2259 šivanje postaje tradicija koja se nastavlja. Ova Singerica ima 19 programa šivanja i 4 automatska programa šivanja rupa za gumbe. Također ima 4 snap-on pristisne stopice jer i ptice na grani znaju da kod šivanja vrlo laganih ili težih tkanina, ponekad je potrebno smanjiti ili povećati pritisak pritisne stopice kako bi stroj mogao provući tkaninu kroz stroj, a uz to ima i iznimno visoko podizanje pritisne stopice. Još jedna od karakteristika ove mašine je „Slobodna ruka“ sa spremnikom koja Omogućuje lak pristup manžetama, ovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim područjima.

Singer Tradition 2259 19 programa šivanja i 4 automatska programa šivanja rupa za gumbe. Također ima 4 snap-on pristisne stopice kako bi stroj mogao provući tkaninu. / Cijena snižena sa 1999,00 kn na 1599,00 kn

Singer Talent 3321 savršen je stroj za mlade modne kreatore. S 21 programom šivanja, potpuno automatskom jednostavnom ručicom, podesivom duljinom i širinom šava te promjenjivim položajem igala, konstrukcija odjeće i drugi kreativni projekti nisu samo mogući, već zabavni i jednostavni! Glavna karakteristika Singer Talent 3321 uz 21 program šivanja je i brzo šivanje zahvaljujući kojemu dobivate profesionalnu brzinu za brže rezultate. Singer vam na poklon daruje i knjigu.

Singer Talent 3321 savršen je stroj za mlade modne kreatore. S 21 programom šivanja, potpuno automatskom jednostavnom ručicom, podesivom duljinom i širinom šava te promjenjivim položajem igala, konstrukcija odjeće i drugi kreativni projekti nisu samo mogući, već zabavni i jednostavni! / Cijena snižena sa 2.399,00 kn na 1.999,00 kn

Uz kupnju Singer SIMPLE 3210, Singer Tradition 2259 i Singer Talent 3321 šivaćih mašina na poklon dobijete knjigu „Šivanje, prepravljanje i krpanje“. Uhvatite se u koštac sa zahtjevnijim zadacima. Novim znanjem sašijte suknju, hlače ili majicu prema uputama i priloženim krojevima u konfekcijskim brojevima. Ova knjiga vam na svojih 190 stranica nudi i savjete za izbor odgovarajuće tkanine i modela odjeće.

Možda niste imali tu sreću naslijediti Singericu od svoje mame ili bake, ali sada vam mi donosimo akciju u znak zahvale za vašu dugogodišnju vjernost. Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku koja traje od 06.11.2019. do 31.12.2019. jer Singer SIMPLE 3210 od sada možete kupiti po sniženoj cijeni sa 1599,00 kn na 1.399,00 kn , Singer Tradition 2259 sa 1999,00 kn na 1599,00 kn i Singer Talent 3321 sa 2399,00 kn na 1999,00 kn. Kod ovih modela se na poklon se dobije i knjiga. Nabaviti ih možete na webshopu Singer Hrvatska ili kod partnera Elipso, Emmezeta i eKupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:09