WELLNESS & SPA HOTELA VILLA LENIJE****

Zona relaksacije i opuštanja u najstarijem gradu u Europi

Ono što su nekada bile toplice i liječilišta, danas je Wellness & Spa! Dobrodošli u hotel Villa Lenije, jedini hotel 4* u Slavoniji s modernim Wellness & Spa centrom, u središtu Vinkovaca. Zdravstveni turizam jedan je od najstarijih specifičnih oblika turizma, kojemu je svrha očuvanje i unapređenje zdravlja. Zdravstveni turizam u Hrvatskoj ima veliki potencijal, a kako se na njega veže kompletna gastronomska, kulturna i ekološka ponuda kraja, idealne preduvjete za razvoj ima upravo u Slavoniji.

Od rimskih vremena, kada je bez svakodnevnih posjeta termama koje su gostima pružale usluge kupanja u bazenima, masaže i ugodnog druženja bio nezamisliv, preko razdoblja otomanske vladavine u kojoj su uz ostale običaje u ove krajeve doneseni običaji svakodnevnog kupanja i masaže u hamamima, kroz period prosvjetiteljstva kada se uvode javna kupališta na mjestima na kojima izvire termalna voda, u Vinkovcima postoji tradicija mjesta koja svojim posjetiteljima pružaju trenutak opuštanja i odmora od stresne svakodnevice. Jedno od takvih mjesta svakako je Wellness & Spa centar hotela Villa Lenije.

SAUNA

Tisućama godina ljudi koriste saune kao zdrav i efikasan način brige o zdravlju. Bilo da se radi o detoksikaciji organizma, poboljšanju cirkulacije, mršavljenju ili jednostavno rješavanju od stresa, saune su ugodno i jeftino rješenje. U bogatoj VIP oazi Wellness & Spa centra uživajte u blagodatima finske saune i parne kupelji, opustite um i tijelo na toploj klupi i rashladite misli uz ledeni zdenac.

WELLNESS & SPA RITUALI

U sklopu raznovrsne ponude spa rituala kao što su Kleopatra ritual, Chocho Happenning ili Lenije Aroma Pleasure, uživajte u kupki s medom i mlijekom, ili se oslobodite napetosti u hidromasažnoj kadi. Priuštite si beauty tretman dostajan Kleopatre uz naše tretmane uljepšavanja, čišćenja i njege lica.

MASAŽA

Uživajte u masažama toplim uljem koje imaju izrazito opuštajući efekt na mišiće i zglobove i psihofizičko stanje organizma. Pružamo raznoliku ponudu klasičnih, medicinskih i aroma masaža, slatkih užitaka u masažama čokoladom i medom, pa sve do egzotičnih ayurweda i hot stone masaža, ili se prepustite kraljevskom užitku uz četveroručnu kraljevsku masažu. Pindasweda Ayurveda masaža kao aplikacija topline s potalis vrećicama punjenim rižom i ljekovitim biljem, idealna je terapija za detoksikaciju, oslobađanje od stresa i ublažavanje napetosti u mišićima. Aroma masaža kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže. Ublažava probleme s kojima se susreću žene kao što su PMS i simptomi menopauze.

FITNESS

Iako poznat kao sinonim za "vježbanje na spravama", fitness je puno više od toga. Označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti fit, cilj je svakog pojedinca. Preporuka za očuvanje i poboljšanje zdravlja je redovita, svakodnevna tjelesna aktivnost umjerenog intenziteta. Moderno uređen prostor fitness-a u Wellness & Spa centru gostima omogućuje redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću, čak i kad su na odmoru.

BAZEN

Plivanje aktivira svaki mišić, a istovremeno ne stvara pritisak na zglobove i kralježnicu. Plivanje pomaže u gubitku kilograma i održavanju tjelesne linije, ali ima i brojne ljekovite prednosti. Plivanje jača mišić srca, a utječe i na snižavanje povišenog krvnog tlaka. Plivanje produbljuje disanje, te je jedan od načina liječenja i smanjenja simptoma astme. Plivanje pomaže otopiti masne naslage. Istraživanja pokazuju kako plivanje od sat vremena otopi i do 600 kalorija. Plivanje umanjuje rizik od dijabetesa, poboljšava koordinaciju. Ne smijemo zaboraviti i na još jedan važan učinak plivanje – opuštanje. Wellness & Spa hotela Villa Lenije**** upravo je idealno mjesto za to.

Bojan Haron Markičević

Usluge Wellness & Spa :

* paketi za dvoje – Amor, My Love Is Your Love, Together Forever, Exclusive (dvije masaže u paru,bazen, finska sauna, parna kupelj)

* paket za dvoje Relax s ručkom ili večerom u pet slijedova u hotelu

* paketi za dvoje s noćenjem i večerom u hotelu

* paketi za jednu osobu s noćenjem, večerom

* tretmani tijela (anticelulitni tretman, piling tijela...)

* spa rituali (kupke s mirisima, opuštajuće masaže s toplom čokoladom, spa kupka...)

* njega lica (tretmani za sve tipove kože za žene i muškarce)

* profesionalno šminkanje

*njega stopala

* depilacije

* wellness paketi za grupe

* wellness oaza (bazen, sauna, wellness zatvorenog tipa)

* organizacija proslava u prostorijama Wellness & Spa

Wellness & Spa hotela Villa Lenije –

Vaša zona opuštanja i relaksacije!

Hotel Villa Lenije****

H..D..Genschera 3, Vinkovci

+385 32 340 140

+385 32 340 164

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.hotelvillalenije.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:46