www.MojKvart.hr preporuke za Vaš grad

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.01.2018. u 14:17

Shutterstock

 

Poduzetništvo kontinuirano doprinosi društvu te ima važnu ulogu u razvoju i rastu hrvatskog gospodarstva. Mojkvart je za vas istražio i prepoznao uspješne hrvatske poduzetnike koji znaju i mogu te izdvojio 6 najzanimljivijih. Pogledajte što i gdje možete pronaći u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

 

U suradnji s visokoobrazovanim, stručnim i iskusnim prevoditeljskim kadrom, specijaliziranim za određena područja, usmjereni smo k pružanju kompletnih prevoditeljskih usluga sa svih svjetskih jezika i na sve svjetske jezike te Vam nudimo najvišu moguću razine usluge uz prihvatljivu cijenu. Suradnja s Omniom neće Vam donijeti samo kompetentne i izvrsne ishode već će Vam otvoriti i nove vidike, ponuditi nove ideje i drugačija rješenja! Omnia se ne poigrava s Vašim vremenom: tražena usluga bit će izvršena u roku koji očekujete! Prevoditelji, lektori i asistenti u domeni pisanja tekstova stalno su dostupni, prilagodljivi i susretljivi u svakoj fazi procesa rada na materijalima.

 

Vodovodne kvarove često je teško uočiti, pa šteta može potrajati neko vrijeme dok ne dođe do poplave. Stoga je važno odmah reagirati čim uočite neke nepravilnosti kako bi se šteta što prije sanirala. FI.MIS-SERVIS, za vas nudi usluge hitne intervencije, vodovoda, hlađenje, kanalizacija, odštopavanje kanalizacije, odštopavanje puknuća cijevi, dovoda vode i centralnog grijanja.

 

U našem auto servisu obavljamo servis svih automobila. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo rada u auto servisu i možete se pouzdati kako će vaše vozilo biti servisirano u dogovorenom roku i kvalitetno. U auto servisu osim popravaka radimo i promjenu ulja motora te promjenu ulja kočionog sustava, kao i ostale standardne servise na vozilima. Promjena ulja na vozilu je besplatna, a trenutno nudimo i dodatnih 20% popusta. Ukoliko sumnjate na bilo kakav kvar na vašem vozilu dođite kod nas na BESPLATNU DIJAGNOSTIKU. Nakon završene dijagnostike dostavljamo vam analizu kvara te procjenu troška i vremena za popravak vašeg vozila.

 

Autoškola Danko nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb, u centru grada. Praktična obuka vožnje odvija se s 5 vozila i daje polaznicima mogućnost. Autoškola "Danko" krenula je sa svojim radom 1999. godine. Locirani smo na AVENIJA MARINA DRŽIĆA 4, ZAGREB, Autobusni Kolodvor na 3. katu Upravne zgrade, južni ulaz. Funkcioniranje autoškole temelji se na velikom trudu i radu zaposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja, kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti, a rezultate postiže tako što preporukom osposobljenih kandidata-polaznika, ima zadovoljavajuće nove polaznike. U funkciji osposobljavanja podjedujemo 6 vozila.

 

Ordinacija mr.sci.dr. Dragan Kurtović obavlja najsuvremenije preglede uha, nosa, sinusa,grla i grkljana. Fleksibilnom optikom utvrđujemo sve smetnje sinusa, trećeg krajnika i grkljana (bol,upala,promuklost). Rješavamo lasersko-koblacijskom metodom (beskrvno) hrkanje ,treći krajnik i tonzile djece i odraslih. Laserom rješavamo sve izrasline kože(madeži,bradavice,staračke pjege)laserom pomlađujemo kožu,podočnjakei lice. Botox.Estetski i funkcionalni zahvati na nosu kao i sve operacije kožnih tumora , 25 g. tradicije.

 

Obrt MK knjigovežnica posluje od 1989. godine i pruža sve usluge vezane uz knjigovežačke radove. Radimo restauraciju, popravke i uveze starih knjiga, časopisa i novina, te klasične uveze nove građe. Na sve uvezane knjige možemo otisnuti naslov u zlatu ili drugim bojama. Radimo i specijalne uveze u kožu ili polukožu sa francuskim hrptom. Za restauraciju stare građe zadužen je naš restaurator tehničar s dozvolom za rad na restauriranju arhivske i knjižne građe te umjetnina na papiru od Ministarstva kulture. Sve knjige šivamo ručno, te popravljamo specijalnim materijalima predviđenim u tu svrhu. Za restauraciju papira (knjiga) koristimo samo bezkiselinske materijale od provjerenih dobavljača kao što je Japanski papir (Japiko) i slično.