Za kime pati zgodni glumac Lujo Kunčević?

Bez brige djevojke, sve je samo za potrebe novog spota benda Ljubavnici, Lujo je i dalje slobodan i spreman za ljubav!

Sve popularniji Ljubavnici su nas u manje od 3 mjeseca počastili novom pjesmom. Jer ipak je mjesec ljubavi, a dečki su nam obećali da će svake godine uoči Valentinova, bez obzira na sve, publiku iznenaditi prekrasnom ljubavnom baladom. A i samo ime benda im to govori, zar ne?

Jedna jedina novo je djelo iz pera Maria Regelje koji osim teksta potpisuje i glazbu, a iza spota opet stoji stara, iskusna ekipa – aranžman i produkciju radio je Luka Kovačić (LK Music), za video produkciju, ideju i sam scenarij spota zaslužni su dečki iz Škalić produkcije, dok se za stajling pobrinuo Ivan Friščić.

„Ovo je moje doba godine i ne mogu si pomoći. Veliki sam romantik i u ničemu ne uživam više od pisanja prekrasnih ljubavnih stihova. A balade su posebno romantične i jako se veselim zagrljajima i poljupcima naših fanova uz stihove Jedne jedine koja je potpuno drugačija od naših dosadašnjih pjesama i spotova. Ali morat ćete pogledati spot da bi shvatili o čemu govorim“, izjavio je Mario.

Glavni glumci spota definitivno su razlog zbog kojeg je pjesma osim uhu itekako ugodna i oku. Mladi hrvatski glumac Lujo Kunčević, kojeg smo imali prilike gledati u seriji Nove TV Zlatni dvori i slovenska Playboyeva zečica Anja Jenko dodatno su začinili ovu prekrasnu baladu.

„Gluma je moja najveća ljubav i svaki novi angažman mi je izazov i uživam u njemu maksimalno. A snimanje spota za Ljubavnike je stvarno bila prava uživancija! Ekipa je odlična, konstantno smo se zezali i smijali i na kraju napravili mrak posao. Jedva čekam da i vi vidite spot jer je stvarno na nivou i ima potpuno neočekivani kraj. A pjesma je prava ljubavna, stvorena za sve romantike i Valentinovo koje nam stiže“, rekao je Lujo i nadodao „s obzirom da sam ponovo slobodan moj ljubavni fokus trenutno je na glumi i novim projektima na kojima radim, ali sam za ljubav uvijek otvoren. Možda ovom pjesmom privučem svoju Jednu jedinu.“

„Ovo mi je prvi angažman nakon poroda i nije mogao biti bolji! Cijela ekipa je stvarno vrhunska i bilo mi je pravo zadovoljstvo s njima raditi na snimanju. Za Ljubavnike sam čula još prije naravno, dečki su super popularni kod nas u Sloveniji i čim su mi pustili novu pjesmu nisam ni sekunde razmišljala da im se pridružim. Jedna jedina je prava ljubavna pjesma i sigurna sam da će biti još jedan hit“, rekla je Anja.

Novu pjesmu benda Ljubavnici, Jedna jedina, možete poslušati već danas na CMC televiziji, YouTube kanalu Ljubavnika i radio postajama diljem hrvatske.

Jedna ruža i novi Ljubavnici u pozadini dobitna su kombinacija za zavođenje ovog Valentinova! :)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:20