Za naše ljubimce, s ljubavlju!

Velike i male, dlakave, pernate ili s ljuskama, mnoge drage, ljupke životinjice žive s nama kao kućni ljubimci. Oni su sastavni dio naših života, volimo ih, mazimo i pazimo i odgovorno brinemo o njima. Da bi bili veseli, zdravi i što duže uz nas, potrebna im je kvalitetna hrana ali i poneka poslastica i igračka. Isto tako, zahtijevaju i posebnu opremu.

Sve što je vašim ljubimcima potrebno možete naći na jednom mjestu, u jednoj od bogato opremljenih trgovina za kućne ljubimce Belugo Plus u Zagrebu, na adresama Trg Bartula Kašića 10 (kod Kvatrića) i Medvešćak 23.

Izdvojili bi izuzetno kvalitetnu i od pasa i mačaka jako dobro prihvaćenu liniju hrana Fish4Dogs i Fish4Cats. Na izbor imate cijelu paletu hipoalergenih proizvoda, bogatih ribom, koji ne sadrže gluten.

U navedenim trgovinama dobit ćete informacije i stručne savjete o pravilnoj ishrani, držanju i njezi kućnih ljubimaca. Uz bogatu ponudu hrane i opreme, tu su i proizvodi iz veterinarske ljekarne. Naše ljubazne i educirane djelatnice rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sve što odaberete za svog ljubimca možemo vam poslati i na kućnu adresu, a naša ponuda je dostupna i na web-stranici www.dalmino.eu. Pratite novosti, događanja i nagradne igre na facebook-u: petshopbelugo-plus ili nazovite na 01/4650-496 ili 01/4667-111!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:27