„Zagreb Fashion Destination 2018“ novi je modni projekt na kojem morate biti

Zagreb kao europska modna destinacija i posebno mjesto u kojem se odvija dinamičan i uspješan modni život

Zagreb Fashion Destination ili skraćeno ZFD, modni je i medijski projekt, manufakturna priča koja traje nekoliko dana. Točnije, 7. i 8. studenoga 2018. rezervirani su za jednu zanimljivu modnu poslasticu u kojoj modni dizajneri, robne marke i radionice iz Hrvatske i regije prikazuju svoje najnovije modne kolekcije koje predstavljaju ili utječu na trenutne modne trendove i na one koje tek dolaze.

Tvornica kulture Zagreb, mjesto je na kojem će se događati sva čarolija. Njezin nedavno obnovljen interijer savršeno se uklapa u koncept ove nove modne priče.

Franjo Matković

Zašto Zagreb? Grad Zagreb zauzima najistaknutije mjesto od svih gradova, te je centar u kojem svaki novi modni iskorak i inovacija postaje važan društveni i medijski događaj. Isto tako, Zagreb je grad koji je uvijek „gladan“ za novim pričama, projektima i u njemu uvijek ima mjesta za kreativnost, za nešto svježe, novo, drugačije i zanimljivo. Misija i vizija samog projekta ZFD18 je postati mjesto susreta mladih dizajnera, afirmiranih kreatora, ali i trgovačkih kuća i prodavača koji će prepoznati kvalitetne marke te ih plasirati na tržište i u maloprodaje, kako bi projekt postao održivim u gospodarskom smislu.

Tijekom višednevnog događaja planira se sudjelovanje nekoliko desetaka hrvatskih dizajnera, te gostiju iz regije; Beograd, Sarajevo, Mostar, ali i ostalih zemalja članica EU, dok prve pozitivne signale o odazvanosti dolaze iz Švedske, Slovenije i Njemačke.

Franjo Matković

Zagreb Fashion Destination definitivno svim sudionicima i gostima nudi novu inspiraciju za buduće kreativne izražaje i silno se veselimo vidjeti što nam je to ekipa, koja stoji iza ovog maštovitog projekta pripremila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:36