Zagreb je konačno dobio intiman prostor s pričom u samom srcu grada

 
 O'brok

Prije nešto više od godinu dana, restoran O'brok upisao se na zagrebačku gastronomsku kartu, a sad je dobio i svoju ekstenziju – O'brok bar! On se smjestio tik u restoran, na adresi Vlaška 43, a bar i restoran (Langov trg 6) dijeli predivna skrivena terasa u samom srcu metropole s nezaboravnim pogledom na katedralu u dvorištu rodne kuće Augusta Šenoe.

O'brok

O'brok bar odlikuje elegantan, odmjeren, suvremen interijer kojeg potpisuje arhitekt Ante Madunić. Ideja je bila da prostor bude dovoljno velik, a opet dovoljno intiman za druženja i opuštanje od ranog jutra do kasnih večernjih sati. Upravo zato O'brok bar u svojoj ponudi nudi veliki izbor doručaka, poput muffina s povrćem, sirom ili šunkom, domaćih kiflica, svježeg sira i vrhnja te toast sendviča s domaćom kuhanom šunkom, razne kolače i svježe cijeđene sokove koji će vas u kombinaciji s kavom koštati vrlo povoljno.

O'brok

Doručkovati možete od 7 da 11 sati kad se otvara restoran u kojem svaki dan, uz standardni jelovnik, možete kušati najbolje od domaće, potpuno svježe gastronomije. O'brok bar idealno je mjesto za kavu nakon ručka ili pak aperitiv prije, ili što god i kad god poželite jer zaista – nudi za svakoga ponešto. O'brok bar je otmjen, pristupačan i opušten.

O'brok

Tu će te kušati najfiniju kavu u gradu, ali i široku paletu domaćih i stranih vina, pjenušaca, šampanjaca, ginova, rumova,… Svakako, O'brok bar valja uvrstiti u svoju „must have“ listu, a jednom kad ga posjetite sigurno će postati vaša stalna adresa za intiman prostor s pričom u samom srcu Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:08